Pàgina 1 de 9

Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 12:34
Autor: UkiHana

Dibuixa en 60 minuts


Imatge


Us proposo una iniciativa per a tots els artistes del fòrum i també per aquells que no dibuixem massa bé però que ens ho passem bé intentant-ho! La idea l'he pres de twitter on sovint els artistes japonesos d'un fandom en concret fan aquesta mateixa activitat sota el hashtag #60分 i el challenge en concret. Ara us explico un poc millor de què va!

En què consisteix?

En dibuixar, durant el lapse de temps de seixanta minuts un tema que es proposa en aquell mateix moment i, en haver transcorregut aquest temps, penjar el resultat tal qual us ha quedat. Senzill, oi?

Com ho faríem a tadaima?

Us proposo que s'acordi un dia i hora i quedar els qui esteu interessats al Xat i anem dibuixant mentre comentem el que fem, així també seria divertit i acordem que a X hora han d'estar tots els dibuixos penjats a un post. El problema com sempre és trobar un moment que ens vagi bé a tots així que, per favor, quan contesteu, feu una proposta de dia i hora i en haver acabat la Setmana Otaku ja mirarem de posar-ho en marxa!

Com serien els temes?

A twitter depen del fandom: o bé dibuixen tots el mateix personatge si el fandom és molt ampli (per exemple, en el cas de Bleach) el challenge és dibuixar X personatge ja que n'hi ha molts però als fandoms on hi ha menys personatges el que es fa és triar un tema, per exemple, els darrers que he vist han estat "dibuixa els personatges vestits de cambrers" o "dibuixa'ls amb llaços al cap" i els artistes dibuixen els personatges que volen amb el tema proposat.

Imatge


Com que tots hem vist animes molt diferents i tenim gustos diferents, jo proposaria el següent, tot i que podem decidir entre tots com us agradaria més: que cada vegada que es fes el challenge hagués un amfitrió i que aquest proposés un tema (a cada challenge aniríem rotant els amfitrions) i dibuixem els personatges que ens donin la gana amb aquest tema. Dic alguns que se m'ocorren perquè us en feu una idea "Dibuixa els personatges que vulguis a la platja" o "dibuixa el teu antagonista preferit menjant un pastís", "dibuixa un personatge amb un uniforme d'altre anime" o "dibuixa un chibi amb una mascota". Com veieu la possibilitat de temes és infinita!


Si teniu idees, suggeriments, de com pot millorar la idea, el que sigui... són benvinguts!!! :uki: :unicorn:

Imatge

Re: Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 13:34
Autor: Patx
Uooooo m"encanta la idea. L"Aly (Aly Thimothy Walker) i jo ens apuntem!!!!
Proposem dillums o dimarts que ve a partir de les 8:30 del vespre.
Es pot dir coses per dibuixar que no siguin personatges? Per exemple si el tema fos Fairy Tail dibuixar un gremi? Esque això de dibuixar persones com que no és el nostre fort.

Re: Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 13:41
Autor: Arnau11
Uoooo em sembla una molt bona idea (encara que dibuixi com un nen deficient moribund), les rises amb els resultats poden ser èpiques! :riu:
Jo proposaria fer-ho a partir del dia 18 o abans del 14 (Ja que sóc fora i em serà impossibru), i respecte a les hores, entre 18-19 o 22-23 :D

Re: Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 13:44
Autor: Bank
Em sembla perfecteee!! M'hi apunto!! :visca:

A mi em va bé qualsevol dia d'estiu menys el pròxim dissabte i diumenge, així que la setmana que ve en principi si ho decidim amb antelació estic lliure qualsevol dia :3

Tinc moltes ganes de fer un dibuix malgrat que amb 60 min no en tingui ni per la cara! xDD

Re: Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 14:58
Autor: Meina
Uoooooooh, jo també m'apuntoooo!!!

A mi a partir de les 10 m'aniria bé cada dia :3 (menys algun puntual que faré alguna cosa)

Trobo molt divertida aquesta activitat, m'agrada mil :lloa:

Re: Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 16:49
Autor: UkiHana
Estic contenta que us hagi agradat la idea (i que s'hagi entès, tenia els meus dubtes a mesura que ho anava escrivint xD). No patiu gens, jo dibuixo bastant ortopèdicament, però pot ser molt divertit!

De moment els horaris que heu dit són:
-Patx i Aly: dilluns o dimarts a partir de les 20:30
-Arnau-sensual: abans del 14/després del 18 de les 22 a les 23h
-Bank-eròtic: menys aquest cap de setmana ok
-Meina: qualsevol dia a partir de les 22h

Podríem quedar, el dimarts 12 a les 22h?? Us va bé a tots, oi?? Així ja haurem acabat la setmana otaku!

Patx, suposo que el que s'hagi de dibuixar dependrà de l'amfitrió a qui li toqui proposar tema. Com que ho anirem rotant, tots ho serem en algun moment i si, suposo que podem dibuixar no només personatges sinó també mascotes, armes... el que sigui! Amb això cap problema!

Re: Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 17:03
Autor: hellra8
Jo m'apunto, pot ser molt divertit!!

Re: Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 17:11
Autor: Ichi4
A mi em sembla una idea geniaaal! I el dimarts 12 perfect! :3

Re: Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 18:03
Autor: Meina
A mi el dia i la hora em van bé :3

Re: Challenge "Dibuixa en 60 minuts"

Publicat: 06 jul. 2016, 20:05
Autor: Bank
dimarts 12 a les 22 em va be! :D