Ei @Atir dels Senders, m'unesc a les felicitacions!
Crec que no són fàcils de fer, de fet el husbando francès també en té vídeos (hehe).
Llavors... uau!
M'ha molat molt veure-ho perquè, com ja hem dit, és una bona currada i t'han quedat genials, i també perquè crec que és un poc la gràcia d'això de l'ingredient secret: fer servir aquest ingredient com sigui, ja sigui com a ingredient principal o només com un detall, així que trob que ha quedat guai!
Enhorabona!
PS: cap dels dos va pensar a fer flams xD
L'ingredient secret: ous!
Regles del fòrum
Aquí parlem dels esdeveniments que ens interessen, a més d'organitzar-ne nosaltres a Tadaima.cat.
Esdeveniments recurrents:
Esdeveniments de Tadaima.cat:
Cerca per song:
Aquí parlem dels esdeveniments que ens interessen, a més d'organitzar-ne nosaltres a Tadaima.cat.
Esdeveniments recurrents:
Esdeveniments de Tadaima.cat:
Cerca per song:
- Atir dels Senders
- Porco Rosso
- Tadaima!
- Entrades: 335
- Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
- Gràcies donades: 299 cops
- Gràcies rebudes: 303 cops
0
1
@Minatoni i @UkiHana moltes gràcies
Ja hi vaig pensar a fer flams però a casa meu no en mengen gaires i volia provar algo diferent a veure si engrescava més (i si!). De fet un dia vaig fer allioli amb rovell d'ou i el volia posar aquí però al final em vaig descuidar de fer la foto. I amb els croissants vaig veure que es feia servir l'ou per fer aquest detall i vaig pensar que podia estar bé que fos una cosa així subtil!
Ja hi vaig pensar a fer flams però a casa meu no en mengen gaires i volia provar algo diferent a veure si engrescava més (i si!). De fet un dia vaig fer allioli amb rovell d'ou i el volia posar aquí però al final em vaig descuidar de fer la foto. I amb els croissants vaig veure que es feia servir l'ou per fer aquest detall i vaig pensar que podia estar bé que fos una cosa així subtil!
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.