Pàgina 2 de 2

Re: Repte de cuina a tadaima: Ramen

Publicat: 10 oct. 2020, 12:45
Autor: Giggles
Hola ramen-maniacs!

Necessito consells!! Bé només tinc un dubte.

Estic aquests dies amb ganes de fer ramen. Ja ho volia fer el mes passat amb motiu de l'aniversari de tadaima i ara he comprat per fi tot el necessari. Em faltava per exemple el katsuobushi que li dona molt gustet. Només tinc el dubte de quant de temps es pot quedar el brou a la nevera. El brou amb el que es cuina la carn que després forma part del plat de ramen. Aquest el volia fer avui i utilitzar-lo dimarts. Creieu que el puc fer avui o ha de ser demà diumenge? El tinc que fer obligatoriament el dia abans?

Gràcies per llegir :)

Re: Repte de cuina a tadaima: Ramen

Publicat: 10 oct. 2020, 13:30
Autor: Meina
Giggles ha escrit:
10 oct. 2020, 12:45
Hola ramen-maniacs!

Necessito consells!! Bé només tinc un dubte.

Estic aquests dies amb ganes de fer ramen. Ja ho volia fer el mes passat amb motiu de l'aniversari de tadaima i ara he comprat per fi tot el necessari. Em faltava per exemple el katsuobushi que li dona molt gustet. Només tinc el dubte de quant de temps es pot quedar el brou a la nevera. El brou amb el que es cuina la carn que després forma part del plat de ramen. Aquest el volia fer avui i utilitzar-lo dimarts. Creieu que el puc fer avui o ha de ser demà diumenge? El tinc que fer obligatoriament el dia abans?

Gràcies per llegir :)
Buah, quina enveja m'ha entrat de cop...

Doncs jo crec que el brou aguanta 4-5 dies perfectament a la nevera, així que no crec que hi hagi problema que el facis avui per dimarts!! Sinó també tens la opció de fer-lo avui i congelar-lo, i el dimarts o el dia que el necessitis el descongeles i au!

Re: Repte de cuina a tadaima: Ramen

Publicat: 10 oct. 2020, 16:09
Autor: Giggles
Hola!

Gràcies @Meina! M'has convençut! Si després tinc temps començaré ja :) Si tinc bons resultats penjaré alguna foto si recordo fer-la abans de menjar :)

Meina ha escrit:
10 oct. 2020, 13:30
Giggles ha escrit:
10 oct. 2020, 12:45
Hola ramen-maniacs!

Necessito consells!! Bé només tinc un dubte.

Estic aquests dies amb ganes de fer ramen. Ja ho volia fer el mes passat amb motiu de l'aniversari de tadaima i ara he comprat per fi tot el necessari. Em faltava per exemple el katsuobushi que li dona molt gustet. Només tinc el dubte de quant de temps es pot quedar el brou a la nevera. El brou amb el que es cuina la carn que després forma part del plat de ramen. Aquest el volia fer avui i utilitzar-lo dimarts. Creieu que el puc fer avui o ha de ser demà diumenge? El tinc que fer obligatoriament el dia abans?

Gràcies per llegir :)
Buah, quina enveja m'ha entrat de cop...

Doncs jo crec que el brou aguanta 4-5 dies perfectament a la nevera, així que no crec que hi hagi problema que el facis avui per dimarts!! Sinó també tens la opció de fer-lo avui i congelar-lo, i el dimarts o el dia que el necessitis el descongeles i au!