Re: Repte de cuina a tadaima: Ramen
Publicat: 10 oct. 2020, 12:45
Hola ramen-maniacs!
Necessito consells!! Bé només tinc un dubte.
Estic aquests dies amb ganes de fer ramen. Ja ho volia fer el mes passat amb motiu de l'aniversari de tadaima i ara he comprat per fi tot el necessari. Em faltava per exemple el katsuobushi que li dona molt gustet. Només tinc el dubte de quant de temps es pot quedar el brou a la nevera. El brou amb el que es cuina la carn que després forma part del plat de ramen. Aquest el volia fer avui i utilitzar-lo dimarts. Creieu que el puc fer avui o ha de ser demà diumenge? El tinc que fer obligatoriament el dia abans?
Gràcies per llegir :)
Necessito consells!! Bé només tinc un dubte.
Estic aquests dies amb ganes de fer ramen. Ja ho volia fer el mes passat amb motiu de l'aniversari de tadaima i ara he comprat per fi tot el necessari. Em faltava per exemple el katsuobushi que li dona molt gustet. Només tinc el dubte de quant de temps es pot quedar el brou a la nevera. El brou amb el que es cuina la carn que després forma part del plat de ramen. Aquest el volia fer avui i utilitzar-lo dimarts. Creieu que el puc fer avui o ha de ser demà diumenge? El tinc que fer obligatoriament el dia abans?
Gràcies per llegir :)