Pàgina 1 de 2

Bones :D

Publicat: 04 set. 2017, 00:22
Autor: Alpsel
Hola bones a tots i a totes,

Soc una noia aficionada a les sèries anime, manga i k-pop. Fa poc em vaig unir per recomanació d'uns amics i, des de la web del 3XL, trobava a faltar un lloc on poder opinar sobre aquests temes.

Espero que ens ho passem be :3
Encantada de conèixer-vos

Att: Alpsel

Re: Bones :D

Publicat: 04 set. 2017, 00:24
Autor: Aheradin
Benvinguda Alpsel, espero que t'ho passis molt be per aqui!!

Re: Bones :D

Publicat: 04 set. 2017, 00:24
Autor: Minatoni
Hola!

Sigues més que benvinguda!

Carai, carai... això són amics! :D

Digue'ns, quin anime t'ha marcat més? Quina col·lecció de manga has acabat? I... no sé, el que vulguis!

Fins aviat!

Re: Bones :D

Publicat: 04 set. 2017, 00:26
Autor: Ereza
Benvinguda a Tadaima, Alpsel!!! :visca:

Espero que t'ho passis molt bé, ja veuràs que en el fons som bona gent, i segur que trobaràs gent amb qui compartir afició! I si t'agrada el k-pop, tenim expertes en el tema! :p

Així que feies servir la web del 3XL... Llavors, et faré una altra pregunta de l'interrogatori: quines sèries t'agradaven més de les que feien al 3XL?

Ens continuem llegint! :adeu:

Re: Bones :D

Publicat: 04 set. 2017, 09:47
Autor: UkiHana
Alpseeeeeeeeeeeeeel!

Com va això? Benvinguda a tadaima!! Espero que t'ho passis molt bé per aquí amb nosaltres, que comentis moltíssim tot el que et faci ganes i que et sentis com a casa en aquest fòrum!

Ja que t'han fet preguntes, m'afegeixo: quin va ser el primer anime que vares veure? Segueixes animes a ritme japonès setmana a setmana i t'agradaria comentar-los amb nosaltres? I bé, finalment dir que, si t'agrada el k-pop, has arribat a un bon lloc, perquè les nostres conselleres en la matèria et faran fangirlejar a saco!

Sigues benvinguda! :uki:

Re: Bones :D

Publicat: 04 set. 2017, 12:13
Autor: Nafi
Benvinguda Alpsel! :unicorn:
Com que ja t'han fet totes les preguntes obligatòries d'anime a mi em toca atacar al kpop, quin és el teu grup preferit? I membre? Quina cançó va ser la primera que vas escoltar? Quin va ser el grup que et va fer caure?
Espero veure't sovint per tadaima i fangirlejant so hardo amb els sexys coreans :pervertmoon:

Re: Bones :D

Publicat: 05 set. 2017, 12:11
Autor: Elia Periwinkle
Benvinguda Alpsel!!! Espero que t'ho passis pipa per aquí ^^

Re: Bones :D

Publicat: 06 set. 2017, 02:05
Autor: Meizu
Benvinguda a Tadaima Alpsel ^^.

Si dius que t'agrada el K-Pop t'acabaràs portant bé amb certes senyoretes de per aqui :P.

Espero que ho passis d'allò més bé en aquest fòrum!

Re: Bones :D

Publicat: 07 set. 2017, 21:46
Autor: Alpsel
Moltíssimes gràcies a tots per la vostra bevinguda :D

Ara respondré les preguntes:
1. Minatoni
El anime que m'ha marcat més ha sigut "psycho pass", es una obra mestra. I sobre la col·lecció de mangas tinc acabats "historias de un vecindario" i "Paradise kiss", els demes o els tinc al dia perquè estan encara traient mangas com es el cas de "black butler", o com els tinc començats com "Nana" o "D.Grey man". Realment no tinc més perquè no tinc suficient capital T_T, però algun dia els acabaré tenint completats :3

2. Ereza
Realment no me’n recordo de gran cosa del 3XL nomes que em semblava un canal que realment m'encantava, a més a més, en aquella època era petita i no em deixaven veure la televisió tan tard, excepte el cap de setmana i de la sèrie que més me’n recordo es El Nan Roig, ja que era divertida i entretinguda.

3. UkiHana
El primer anime que vaig veure de forma conscient del que era va ser D.N.Angel.
Actualment segueixo animes setmana a setmana, però a mi no m'agrada esperar, així que prefereixo que acabin la temporada per poder-ho mirar de cop :3
Si hi ha algun que segueixi i esteu comentant estaré encantada de escriure-hi.

4. Nafi
Nose perquè però no tinc un grup preferit de k-pop :/
La cançó que va ser el detonant, es Rring Ding Dong de Shinee, que va ser el grup que em va fer caure. Va ser al estiu de 1er d'ESO.

Re: Bones :D

Publicat: 07 set. 2017, 22:09
Autor: UkiHana
Uoooooh, que beee que segueixis animes de temporada!! :visca:

A mi m'agrada moltíssim comentar-los setmana a setmana, però aquesta temporada no tots hem coincidit en els animes que mirem i no l'estem comentant gaire, però per sort no coincidir no sol ser l'habitual xDDD

Jo estic mirant Touken Ranbu Katsugeki (recomanable 100%, igual que el joc que ha inspirat l'anime) també Hitorijime my Hero (la vàrem comentar a la secció de yaoi, no sé si t'agradarà aquest gènere) i també Boku no Hero Academia i Shoukoku no Altair (aquesta darrera no era el que esperava, no m'està apassionant gaire...)

Fa res han obert un post per comentar Koi to Uso, per si l'estàs mirant i et fa ganes anar-la comentant! Tu quins estàs mirant?? Coincidim en algun? Ens vols recomanar algun d'aquesta temporada i l'anem comentant??