Pàgina 1 de 3

Hola!!

Publicat: 03 nov. 2016, 11:12
Autor: 4channer
Hola a tots!
Sóc una noia, tinc 21 anys i m'encanta el Japó!
Vaig estar al saló i vaig coneixer un grupet de gent de Tadaima, a més que un amic em va recomanar passar-me pel foro, així que ho he fet :razz:
Sol agradar-me més el manga que l'anime, i actualment segueixo els mangas de fairy tail, magi i detectiu conan i d'animes pel moment només occultic;nine. En general m'agraden tots els generes, però prefereixo els shonen.

Espero passar-m'ho genial al foro i coneixer gent nova! :uki:

Re: Hola!!

Publicat: 03 nov. 2016, 11:56
Autor: UkiHana
Hooola 4channer!

Benvinguda a tadaima! Espero que passis per aquí una bona estona, que t'agradi estar entre nosaltres i que participis moltíssim! D'entrada m'encanta el teu avatar amb la Kurisu, així que he suposat que t'agrada Steins;Gate tuturuuuuuu!

I com sempre, toquen algunes preguntes per conèixer-te un poquet millor! Quin va ser el primer manga/anime que vares llegir/veure? Del K3 quin era l'anime que t'agradava més? Jo també sóc més de Shonen, sobretot d'aventures i poders sobrenaturals, així que ens portarem bé tu i jo! Segur que ens podem fer bones recomanacions!

Espero veure't molt per aquí, que puguem parlar pel xat i que vagis participant de les activitats que anem fent! :happy:


Ens llegim!

Re: Hola!!

Publicat: 03 nov. 2016, 13:03
Autor: 4channer
UkiHana Tuturu!!
Responent a les teves preguntes, el primer anime que vaig veure crec que va ser bola de drac quan era una nena, recordo que m'encantava! Del K3 l'anime que més m'agradava era inuyasha que a més va ser el primer manga que em vaig llegir per poder saber el final que no van passar fins a fa uns anys pel K3 :urahara:
Ens llegim! :3
El.Psy.Congroo

Re: Hola!!

Publicat: 03 nov. 2016, 13:52
Autor: Morte-Diem
Ohhh benvinguda, sense cap mena de dubte et mereixes els meus respectes tenint a la KRISTINA d'avatar. Vaig a copiar la UkiHana i et faré quatre preguntes sobre els teus gustos :p
-Quins són els teus mangues/animes preferits?
-Jocs?? Algun? D:

I per acabar deixaré això per aquí...
Text amagat.

Re: Hola!!

Publicat: 03 nov. 2016, 16:21
Autor: Samael
Hey, benvinguda al forum i tal. Jo només et fare una pregunta molt important:
-Can you triforce?

▲ ▲

Re: Hola!!

Publicat: 03 nov. 2016, 16:55
Autor: surreak
Hola!!

Carai, quina gentada, tu! Feu por, els tadaimerus, com a reclutadors!

Benvinguda!! Detectiu Conan a topeeeee!!

Brutal, el tuturu sideral...

Re: Hola!!

Publicat: 03 nov. 2016, 17:23
Autor: Kaito
Sembla que l'spam finalment ha fet efecte :huhuhu:

Com que veig que ja t'estan interrogant simplement donar-te la benvinguda i dir-te que no facis com io, q abandonar el foro durant un any és lleig :lol:

Re: Hola!!

Publicat: 03 nov. 2016, 17:23
Autor: Arnau11
Doncs res que no t'hagin dit ja, sigues més que benvinguda, honra i estima les croquetes, i passa-t'ho molt bé per aquí.
Ens llegim :D

Re: Hola!!

Publicat: 03 nov. 2016, 19:44
Autor: Minatoni
Ei! Doncs vam jugar junts als llops!

Bé, bé! Dius que t'agrada més el manga que l'anime, per què? En sols comprar molt o el llegeixes on-line? I al saló, n'has comprat molt?

Ens veiem per aquí!

Re: Hola!!

Publicat: 04 nov. 2016, 11:28
Autor: Nafi
Benvinguda a Tadaima! No em puc creure que encara hi hagi gent que segueixi Detectiu Conan, mis respetos. Tinc pendent veure Occultic;Nine d'aquesta temporada, ja que l'estàs seguint m'agradaria sentir la teva opinió, val la pena? És tan interessant com sembla?
Disfruta molt de Tadaima i espero veure't sovint per aquí! :unicorn: