Pàgina 1 de 3

Proposta pel rol!

Publicat: 09 nov. 2016, 12:17
Autor: Meina
Bueno gent ara que ja som uns quants escrivint rols i tal venia a fer una proposta.

La idea és fer un rol conjunt entre tots!

Com que sabem que el món de Tadaima mola més que el món huma, penso que sera millor fer-lo a allà. I més concretament a Endor que és on hi ha "pau" entre tots.

He pensat que el que podriem fer és que es celebri un concurs d'algo a allà i que tots hi acabessim participant o ho miressim ho algo, que us sembla?

Re: Proposta pel rol!

Publicat: 09 nov. 2016, 12:30
Autor: UkiHana
M'APUNTO, M'APUNTO!! :cheers: :cheers: :cheers:

Em mola molt més fer rols en conjunt, sempre és molt més divertit! Tant a Endor com al món humà em mola moltíssim la idea, pot ser molt entretingut!

Aporto idees (he estat un rato pensant) també es podrien fer missions en conjunt Shinsei i Drakkar, que fossin missions en pla salvar altres zones del món (ja que us vàreu currar un mapa guapu, aprofitem-lo) i que com que no estan a cap dels dos bàndols es facin grups compartits (o alguna paranoia així, segur que el Bank i la Meina ho podran deixar guapo).


Sigui com sigui, aquí estaré! SHINSEI WILL RULE THEM ALL! :muahaha:

Re: Proposta pel rol!

Publicat: 09 nov. 2016, 23:35
Autor: Bank
M'apunto!!!

De fet vaig estar pensant fa uns dies sobre això, però més com una activitat entre tots fent servir les estadistiques dels personatges (que no fem servir mai per res xD) pero si, un rol normal em sembla perfecte!

M'agrada la idea de salvar les zones del mon o fer algo a Endor i aporto la meva idea: els de Shinsei i Drakkar surten de festa per Endor cada grup per la seva banda i la tajen a saco, aleshores es troben i com que van tots taja decideixen fer pinya i liarla per allà tots junts.
Em sembla bona idea pero potser se'ns en va de les mans i no l'acabem mai hahahaha

Amb tot, compteu amb el tinent de les bananes! :banana:

Re: Proposta pel rol!

Publicat: 10 nov. 2016, 11:03
Autor: Meizu
Jo també m'apunto!

Em sembla bona la idea de fer un rol conjunt amb les dues faccions de Tadaima.
Podriem fer uns enemics que venen a conquistar Tadaima ja sigui desde una altre dimensió, un altre món o siguin un grup de gent poderosa dins de Tadaima que estan en contra tant de Shinsei com de Drakkar i volen unificar Tadaima.

Re: Proposta pel rol!

Publicat: 12 nov. 2016, 18:41
Autor: robguerrero
He trigat bastant a comentar el post perqué sincerament tenia que meditar quina proposta aportar. Jo ara mateix estic fent rol a Endor i tinc una història per desenvolupar què potser voldreu aprofitar. A mi realment no em sembla gens mala idea, ja que els 3 que més escrivim a Shinsei volem fer un rol conjunt un cop siguem tinent.

A mi em sembla bé que s'ambienti a Endor, aixó si hem de buscar que sigui un argument factible i seriós. En qualsevol cas, digueu quan teniu previst començar a preparar per acabar d'acordar els punts importants. La meva proposta seria que ens arrives una carta d'Endor demanant-nos ajuda per una raó X, i que bé a partir d'allà m'ha molat la idea d'en Meizu de fer grups conjunts accidentalment perqué ens pasará alguna cosa. Amb els obvis piques entre rivals.

Crec que donará molt de joc si ho montem bé...

Re: Proposta pel rol!

Publicat: 12 nov. 2016, 21:37
Autor: Meina
A veure, nosaltres cinc som les persones que més hem participat al rol i més participem, no sé si algú més se'ns unirà pero hi vaig masses posibilitats, així que aqui van les propostes fetes:

- Missió dels dos bandols per salvar alguna zona del món.
- Anar taja i liar-la porai
- Atac d'un altre lloc i ens hem d'unir per salvar Tadaima.
- El Samael fa un dels seus invents raros, i fa que els de Shinsei i Drakkar es canviin, així que hem de buscar al Sam per que ens torni al nostre bandol.

Quina us agrada més? O teniu noves propostes?

Re: Proposta pel rol!

Publicat: 12 nov. 2016, 21:40
Autor: Bank
A mi m'agrada la idea del Samael fent un invent raro i provocant que els de Shinsei ens tornem de Drakkar i viceversa. Aleshores l'anem a buscar i hem d'aconseguir que reverteixi el que hagi fet. (La comento aquí perquè se m'ha acudit al xat xD)

El que si que no se és com ho faríem, en cas de que sigui un poc xungo fer algo colaboratiu (tot i que pegar al samael és una bona causa) voto per lo d'unir-nos contra uns tercers (Com la història de Star Wars The Old Republic ehem xD) :3

Re: Proposta pel rol!

Publicat: 12 nov. 2016, 21:56
Autor: Nafi
Meina ha escrit:A veure, nosaltres cinc som les persones que més hem participat al rol i més participem, no sé si algú més se'ns unirà pero hi vaig masses posibilitats, així que aqui van les propostes fetes:

- Missió dels dos bandols per salvar alguna zona del món.
- Anar taja i liar-la porai
- Atac d'un altre lloc i ens hem d'unir per salvar Tadaima.
- El Samael fa un dels seus invents raros, i fa que els de Shinsei i Drakkar es canviin, així que hem de buscar al Sam per que ens torni al nostre bandol.

Quina us agrada més? O teniu noves propostes?
Suposo que molaria fer-ne un de serio i un en plan conya, però millor d'un en un que després acaba tot abandonat. Personalment els que més em criden són pel serio atac d'un altre lloc i ens hem d'unir per salvar a Tadaima i en plan conya l'invent del Samael que ens canvii.

Re: Proposta pel rol!

Publicat: 12 nov. 2016, 23:28
Autor: UkiHana
A mi personalment d'entrada m'agradaria començar amb un rol seriós per veure com es desenvolupa la cosa i si això després passem als xorras, que ens coneixem i si comencem pels xorras directament després fer-ne de seriosos ens serà difícil xDDD Estic bastant d'acord amb el Robguerrero, primer alguna cosa seriosa i amb un argument currat i amb piques sans, però al cap i a la fi treballant els dos bàndols junts per un motiu superior.

Les idees que m'agraden més són que s'uneixin els dos bàndols per salvar una part del món en perill o bé que s'uneixin els dos bàndols contra un tercer que realment em crida moltíssim l'atenció però li veig la dificultat que fer-ho així implicaria les molèsties d'haver-ne de crear un tercer bàndol, però també és cert que ens donaria un joc de possibilitats bastant gran.

Realment tant m'és, si voleu fer una tarda de xat per parlar-ne (o demà mateix si us va bé després del challenge de dibuix??) de putis!

Re: Proposta pel rol!

Publicat: 14 nov. 2016, 10:19
Autor: Meina
Resum del parlat ahir pel xat!

La història tractaria d'un home anomenat Erumo, que després d'haver estat a la divisió de religió, primer de Shinsei i després de Drakkar, és expulsat de les dues per mala conducta, pensaments de superioritat i intentar aplicar les seves normes a les ciutats. Però ell creu que és per culpa dels deus, degut aixó decideix convertir-se en un, durant els seus 15 anys d'investigació descobreix com portar humans al mon de Tadaima, i això fa servir per fer el seu exercit, otorgant-los poders.

Ell té el seu exercit a una illa voladora, que va crear ell, anomenada Vertigen.


Després la idea del rol que farem.

Les dues grans ciutats son atacades, això fa que els d'una culpin a la altra i al reves, per això es decideix fer una assamblea a Endor per parlar-ne (en aquesta assamblea hi som tots els participants del rol). Durant la estada a Endor apareix l'Erumo que ens explica el perque dels seus plans malvats, desapareix i acaba atacant Endor. Per això ens hem d'aliar tots per derrotar-lo.


Aqui el resum principal!! M'he deixat alguna cosa? O m'he equivocat el algo?

Ara, hem decidit que primer explicarem com es viuen els atacs a les ciutats. Per això començarem amb un rol cadascú explicant el seu punt de vista. Primer començaran els de Shinsei i els seguirem els de Drakkar. L'ordre decidit va estar Bank - Rob - Hanako - Victor - Meizu - Nafi - Meina (si voleu algun canvi aviseu pliis)

També van decidir que cada persona tingués una setmana de marge per penjar el seu rol.

No sé si em deixo alguna cosa... sino ja m'ho direu...

Ara que se sap tot això algú més es vol apuntar al rol?