Pàgina 1 de 1

Rol 2.0

Publicat: 26 nov. 2018, 11:14
Autor: UkiHana
Gent infame de Drakkar, gent venturosa de Shinsei!

Fa temps que veig que el rol està un poc aturat i he anat parlant amb la gent interessada pel xat (Meina i Manoli) i m'agradaria que, entre tots, decidíssim què fem.

És a dir, la pregunta és: hi ha prou gent interessada -i compromesa- a continuar amb el rol? Li voleu donar un enfoque totalment nou que us animi a escriure?

Si hi ha prou gent interessada, podríem intentar enfocar-ho d'altra manera, més interactiu. Si no hi esteu interessats digueu-ho també, que no passa absolutament res (ho dic perquè arreglar el rol portarà feina i no s'ha de fer feina si no hi ha interès general).


--------------------------------------------------------------------------

A mi, per part meva (em mullaré ja que he començat el debat) el rol m'agrada molt com està estructurat, m'agrada molt el món que s'ha creat, però el problema que li veig és que som pocs i que costa molt interactuar entre nosaltres.

És a dir, hi ha poca gent a cada bàndol i, per més inri, cada usuari està en una divisió diferent. Això fa que ja no tinguis contacte amb els usuaris que juguen a l'altre bàndol i que amb els que juguen al teu, com que estan en divisions diferents, tampoc en tinguis i acabes jugant sol escrivint totxacos. Crec que molaria més escriure només dos o tres paràgrafs i que es pogués interactuar amb els altres jugadors, no sé què en pensareu...

Per això jo proposaria potser canviar unes quantes coses pel que fa a bàndols, però abans de res m'agradaria escoltar què en penseu!!

Animeu-vos a dir la vostra!! :hurra: