Pàgina 1 de 2

Eurovisio 2016

Publicat: 25 març 2016, 17:30
Autor: Shancks
Potser ho dit al xat pero de pasada, per sorpresa de molts, soc molt fan d'eurovisio. L'ediccio del any passat ens va deixar una canço genial que abans de començar ja es baticinava que guanyaria per aixo aquest any diversos paisos han agafat l'exemple d'estil i hi han coses interensants.

Imatge

Guanyadora edicio anterior:
Heroes de Måns Zelmerlöw (Suecia)
Text amagat.


Dates
10 de maig - primera semi-final
12 de maig - Segona semi-final
14 de maig - Final

Paso a presentar les cançons del Big 5 (els 5 paisos que van directes a la final) + Suecia(organitzador):

Alemanya
Text amagat.

M'encanta, te moltes posibilitat de ser top 5, no crec que guany pero estara amunt.

Espanya
Text amagat.

No esta malament pero la lletra no te ni ordre ni consens, no m'acaba de fer el pes, top 10-15.

Francia
Text amagat.

De aquest em guardo l'opinio pel concurs, depen de la posta en escena triunfara o no.

Italia
Text amagat.

No m'agrada, es d'estil "tot molt bonic" pero no em fa el pes.

Regne Unit

Text amagat.

Bona proposta per part del Regne Unit i podria sortir molt ben parada a les votacions.

Suecia
Text amagat.

Aburrida i monotona, no guanyaran 2 anys seguits amb aixo.

I algunes de les que m'han agradat que crec posible que pasin a la final:
Text amagat.


Algu mes a part de mi, veu eurovisio?, pot ser una mica aborrit veure totes les actuacions i tal pero les votacions, etc no tenen desperdici, m'he arribat a riure molt fins a quedarme afonic.
Per qui no pugui el ritme del directe, li recomano grabar (si te Ono o Movistar) i pasar a camara rapida les cançons que no t'agradin.

Re: Eurovisio 2016

Publicat: 25 març 2016, 20:37
Autor: Nafi
Jo sóc molt fan d'Eurovisió i intento no perdre-me-la mai! La veritat és que l'any passat la vaig trobar bastant fluixeta, a mi m'agraden les cançons rares i frikis com le de les iaies ruses cantant o la cançó sobre l'alcohol que crec que era grega. Els que s'ho curren massa sempre acaben al final.
Lo millor de l'any passat va ser que Alemanya va quedar última amb 0 punts, ni els veïns que sempre solen salvar la nit els van ajudar.
Els últims anys ha baixat bastant el nivell, totes les cançons són iguals últimament, totes balades nyonyes en anglès, però segueix esperant més cançons frikis que ens donin la nit.

Personalment prefereixo no conèixer ninguna cançó abans de la final així és més SURPRISE MADAFACA! Lo que m'ha decepcionat és que aquest any Espanya es presenti amb una cançó en anglès, era lo únic que respetava d'aquesta gent i pam, ja l'han liat. També he sentit que Ucraina (crec) presenta una cançó reivindicativa contra Russia per tot el tema de Crimea i companyia, se que no passarán de semis però m'agrada la idea, no em molestaria que Eurovisió es convertís en un espai reivindicatiu políticament en una Europa dictatorial sense cap mena de llibertat d'expressió (seria un bon fanfic).

El que no sabia és que hi havia 5 paisos que entraven directes a la final sense ser els organitzadors, imagino que deu ser perquè deuen ser els que més han guanyat (?). Em sorprén veure-hi Itàlia, que fa pocs anys que va tornar a incorporar-se a Eurovisió després de molts molts anys de no participar-hi.

Re: Eurovisio 2016

Publicat: 25 març 2016, 20:45
Autor: Shancks
Nafi ha escrit:El que no sabia és que hi havia 5 paisos que entraven directes a la final sense ser els organitzadors, imagino que deu ser perquè deuen ser els que més han guanyat (?). Em sorprén veure-hi Itàlia, que fa pocs anys que va tornar a incorporar-se a Eurovisió després de molts molts anys de no participar-hi.
Tot el contrari, justament no han guanyat molt entre tots xDD

Son el Big 5 perque son els 5 paisos que mes aporten economicament a la radiodifusio europea (basicament, els que mes aporten al presupost del festival)

Deixo la wiki que ho explica: https://es.wikipedia.org/wiki/Big_Five_ ... %C3%B3n%29

Re: Eurovisio 2016

Publicat: 26 març 2016, 00:11
Autor: UkiHana
A mi també m'agrada molt Eurovisió!! Intento també mirar de no perdre-m'ho mai i, igual que la Nafi, m'agrada molt veure la gala sense saber res de res, simplement posar-me davant la tele i anar dient "aquesta m'agrada, aquesta no" i al final fer una quiniela de qui guanyarà.

La de l'any passat partia com a preferida i, sincerament, s'ho mereixia moltíssim. Per mi no només musicalment (que ja era una passada) sinó també la coreografia, molt original i la posada en escena en general, així com la lletra... tot estava tan ben fet que es mereixia guanyar de calle!

Ja us dic, a mi m'agrada força, encara que hi ha molta gent que ho critica del pal "tot és política, no importen les cançons" però a mi la veritat és que em pareix un argument bastant hater xDD Tot i que si que és cert que influeixen les veïnats, és evident que és perquè sempre entendràs més a un país que tens al costat i que segurament tens coses en comú amb ell, que no a un que tens super lluny i del que no saps res.

El que vam fer l'any passat va ser veure la gala per la tele cadascú a casa i anar-la comentant pel xat. Si us fa ganes, podríem repetir!!

Re: Eurovisio 2016

Publicat: 25 abr. 2016, 00:39
Autor: Shancks
Ja s'acosta!!!

Primer de tot la noticia mes destacada:
Romania expulsada de Eurovisio per deutes amb la UER, per flipar ja podien expulsar-la abans... S'han gastat un paston en la gala de seleccio de canço i ara per res xDDDD

Ja tinc escollida la meva favorita, Bulgaria, cada cop m'agrada mes aquesta canço, la tinc posada en bucle mentre llegeixo i no em canso.
Text amagat.

Llastima que no arribara molt amunt, la semifinal segur que la pasa pero despres no pujara molt a la final.

Quina us agrada? heu escoltat alguna o esperareu a la sorpresa el dia del concurs?

PD: (spam) ja porto 400 missatges, com pasa el temps :scared:

Re: Eurovisio 2016

Publicat: 28 abr. 2016, 13:33
Autor: UkiHana
I a Espanya no l'expulsen per corrupchionne? Que son com molt lladres i segur que s'emporten les tavalloles de l'hotel i les cremes del vestuari i que, quan acabi la gala, s'emportaran també tot el que no estigui fermat!!

Jo no n'he escoltat cap cançó de moment i ho deixo tot per la gala, que em sorprengui, m'agrada viure al límit xDD De totes maneres, com ja vaig dir, si us fa ganes estar pel xat el dia de la gala i comentar-ho com l'any passat, a mi em molaria molt! :uki:

Re: Eurovisio 2016

Publicat: 10 maig 2016, 13:18
Autor: Shancks
Avui comença l'Eurovisio!!!

Primera semifinal avui a las 21h, llastima que estare fent un examen a aquesta hora... espero arribar a temps pels resultats.
Algu pensa veure la gala d'avui o tots esperareu a dissabte?
(No recomano esperar a dissabte, us perdreu cançons bones que per favoritisme no arriben a la final :roll: )

Re: Eurovisio 2016

Publicat: 13 maig 2016, 01:44
Autor: Shancks
Ja esta la llista de paisos per la final!
Primera semifinal:
Imatge
Segunda semifinal:
Imatge

+ Big 5 (Espanya, França, Italia, Regne Unit i Alemanya) + Sweden

Re: Eurovisio 2016

Publicat: 15 maig 2016, 12:20
Autor: Shancks
Quina decepcio, a Australia li van fer la pilota el jurat per que tornes any rere any i Ukraina va guanyar per l'historia de la lletra no pel conjunt: canço, actuacion,etc.

Es va notar que la gent si es honesta i vota a qui mes li agrada per aixo en televot va guanyar Rusia, una aposta molt per debant de Australia i Ucrania en la meva opinio.

Resultats:
Text amagat.


Quina cagada va fer ahir nit TVE, duplicant i triplicant pantalles, a mes de no poder escoltar l'actuacio genial de Mans i Petra.
Love Love Peace Peace - Presentors
Text amagat.

Re: Eurovisio 2016

Publicat: 15 maig 2016, 16:49
Autor: Skuld
Després de veure la gala d'ahir tinc força coses a comentar ^^ I he de dir que amb el pas del temps m'he tornar bastant criticona.... XD En el meu cas crec que es gaudeix d'Eurovisió fins que arriben les votacions, perquè llavors és quan es veu que tot està força amanyat. Em va semblar una bona idea separar les votacions dels pros amb la dels espectadors, però de totes maneres se segueix votant sense criteri pel que fa les "actuacions com a conjunt". Per una banda van votar Austràlia per fer la pilota (que ja hauria estat la hòstia que guanyés el país que no és Europeu de bones a primeres) i a Ucraïna perquè la cançó era per fer llàstima, ja que com a conjunt no sobresortia en res i feia més aviat por... (això últim va ser una percepció meva, però al final quan va guanyar vaig canviar de canal perquè evidentment tornaria a cantar i jo no ho volia veure XD). A mi aquestes dues no van ser les que més em van agradar ni de lluny... a veure, que el nivell de les cançons presentades no era la gran cosa, però d'altres em van agradar molt més. Tots els cantants eren decents, però no n'hi havia cap que per mi fos "el millor" o et quedessis "que bé que canta", com sí ha passat altres vegades en aquest concurs: Euphoria, Heroes o Fairy Tale són cançons guanyadores que es queden més o menys a la meva memòria, però aquest any no crec que em recordi de ningú...


Guanyador Noruega 2009 - Fairy Tale
Text amagat.


Guanyador Suècia 2015 - Heroes
Text amagat.


Guanyadora Suècia 2012 - Euphoria
Text amagat.


El que sí que vaig trobar és que de totes les actuacions presentades aquest any cap va destacar massa per sobre de les altres en res, potser Rússia pel tema visual, però no hi va haver massa varietat. Totes les cançons eren del mateix estil (o molta música electrònica o simplement avorrides per falta de matisos), per mi les úniques que van destacar en això van ser els grups de rock (Xipre), rock alternatiu epilèptic (Georgia) i potser l'òpera rock (Polònia); tenint en compte que a mi m'agrada més el rock són les que més em van interessar. De les que més em van agradar van ser Letònia amb Heartbeat, ja que m'agradava el registre de veu d'aquell noi o Països Baixos, que també cantava força bé. Potser va ser només cosa meva però, moltes de les cançons no us sonaven d'haver-les sentit abans?? No sé, però les escoltava i no podia evitar pensar en la paraula "plagi/cerca d'inspiració externa"...

Pel que fa les favorites a mi la de Suècia em va semblar "meh"... no li vaig trobar el què, simplement un adolescent que s'ho creia massa, la cançó no era per tirar coets. França l'únic que tenia era una bona posada en escena, un noi força guapo i la cançó majoritàriament en francès. La russa simplement em va semblar un plagi descarat de la guanyadora de l'any passat, per mi es va quedar en res; va ser molt maco, però em va semblar una còpia total amb zero originalitat. Sincerament, no sóc mai gaire fan d'Espanya, però aquest any em va semblar de les que més joc donaven... però què hi farem, les votacions sempre van com van ¬¬ A les cases d'apostes alguns es devien fer un fart de riure amb la de diners perduts XDDDD Tercers pfffttt... més aviat tercers per la cua XD

I la presentadora amb els canvis de vestit XDD quan es va disfressar d'arbre va ser massa, no sé qui escollia els vestits però el que vaig riure amb el verd XDDD I en algunes actuacions déu ni do també els vestits... ¬¬ La de Croàcia va donar molt de joc, a més de la princeseta d'Àustria, la japonesa d'Alemanya (l'únic que em va agradar d'Alemanya va ser la posada en escena), la súper heroïna amb capa inclosa d'Armènia etc. En fi, tenint diferents coses en compte per mi altres anys ha estat molt millor. I els comentaristes a vegades em semblaven o bé massa optimistes o idiotes perduts, ja que quan ens donaven un punt semblava qui sap què i després la patacada que es van fotre amb les votacions del públic XDD Sense ofendre, però si realment pensaven que quedaríem gaire millor...

Si voleu que us digui la veritat em quedo amb l'actuació del convidat (a.k.a. Justin Timberlake) for the win!! I en segon lloc i hauria el presentador (a.k.a Mans, guanyador de l'any passat) per pallissa total i absoluta; una opinió molt estesa per twitter XD Sé que en Timberlake només va venir per fer publicitat del concurs a EUA i per dir que monos que som els europeus per anar continuant amb el festival, però no em queixaré ^^ L'actuació dels presentadors va ser del millor de la nit i els de TVE no ens la van deixar veure!! :stress: És súper graciós i està molt ben muntat ^^ No l'havia vist fins ara i m'ha encantat :lloa: En comptes d'això a nosaltres ens va tocar veure anuncis (no se suposava que a TVE no feien publicitat?? XDD). En fi... crec que això era més o menys tot el que tenia per comentar.