Pàgina 1 de 1

Shingeki no Kyojin Season 4 PART 2 OST

Publicat: 23 juny 2022, 11:40
Autor: Meizu
Imatge

Text amagat.

Attack on Titan The Final Season Original Soundtrack 02

By Kohta Yamamoto (01-12) & Hiroyuki Sawano (13-15)

Ahir es va publicar la banda sonora de la segona part de la quarta temporada de Shingeki. Personalment sóc molt enjoyer de les bandes sonores i m'ho passo molt bé escoltant-les en el meu dia a dia, així que vaig estar comptant els dies fins que va sortir l'ost de Shingeki.

Què us ha semblat la banda sonora per aquesta segona part? Personalment m'ha agradat molt, crec que hi han temes molt únics com "From You, 2,000 Years Ago" "TRAITOR" o "MAN-Child" que tornen a trencar un cop més amb la línea de lo que ens tenia acostumat en Sawano.

El meu soundtrack preferit ha estat "Into the Night" que encara no ha sortit a la serie. M'evoca una nostalgia estranya i els vocals son brutals. Tinc ganes de veure com el fan servir!

Per una altra banda dues preguntes per crear debat, creieu que faran una tercera banda sonora per la tercera part que ha de sortir o s'apanyaran amb els soundtracks que tenen? Us agradava més quan la banda sonora la feia només en Hiroyuki Sawano o preferiu en Kohta Yamamoto?

Re: Shingeki no Kyojin Season 4 PART 2 OST

Publicat: 31 ago. 2022, 19:43
Autor: Ai_Serenity
Espero que treguin una nova banda sonora per la segona o tercera part que encara falta @_@, segurament serà així perquè queden moments molt èpics!

Hiroyuki Sawano és un mestre <3

Tinc pendent escoltar la BSO completa :scared: