Pàgina 1 de 1

La Hoguera del Odio - María Barbancho

Publicat: 03 des. 2015, 22:04
Autor: Syoko
Bé, doncs és el meu primer post ( :visca: ! ) i vull fer-ho memorable, així que.... Here we go!


LA HOGUERA DEL ODIO, DE MARÍA BARBANCHO

Imatge

Fitxa tècnica:

Titol original: La hoguera del odio

Autor/a: María Barbancho

Any de la publicació: 2013

Sinopsis:

El funeral dels seus avis i una vella maleta que rep en herència i que ha permanegut oculta 40 anys són l'inici d'un viatge en el temps per a la jove advocada jueva, Nehira Fischer. Un viatge en el temps fins l'Alemanya de Hitler i el nazisme, que s'esquinçarà despietadament el vel del secretisme que, durant dècades, va envoltar el passat de la seva família, descobrint una tràgica història.

Amor, odi, traïció, ambició, poder, fanatisme, assassinats, dobles identitats ... Un còctel explosiu per a una història ambientada a l'Alemanya nazi i la II Guerra Mundial, magníficament relatada i amb una narrativa tan visual que converteix el lector en un protagonista més , atrapant capítol a capítol fins al desenllaç final.

Opinió personal:

No tinc paraules.... Aquest llibre t'atrapa des del primer instant. Mel vaig llegir en una setmana (perquè no tenia temps) i hi ha com 600 pàgines (o més segons l'edició).

Si t'agrada la temàtica històrica (i més la II G.M. ) aquest és el llibre perfecte. Té detalls sobre aquesta etapa fosca i t'ensenya bastant.

També, amb la naracció, creus que tu estàs en ella, vivint el que els protagonistes viuen. I, encara que hi hagi bastanta acció, el romance encara perdura. I, com que és un amor prohibit i totalment incondicional, et consegueix atrapar.

Pel que fa la forma, l'autora utilitza molts adjectius i escriu tan bé que no tens queixa. Fa que el que estàs llegint es fagi lleuger i de veritat disfrutes amb la lectura, però a la mateixa vegada sofreixes per la situació.

Recomano moltíssim aquest llibre, perquè de veritat val la pena llegir-lo.

Nota: 10/10