Rànquing de Torrons 2021
Publicat: 18 nov. 2021, 20:23
Ara ve Nadal, MENJAREM TORRONS i amb la guitarreta cantarem cançons. Mireu, a mi si canteu cançons o no m'és força indiferent, però respecto la vostra inclinació musical i no entraré a veure si canteu el Fum Fum Fum o Mira como beben los peces en el rio.
Emperò, Nadal significa menjar. És el que demana el sistema capitalista, el mateix que patrocina aquest post.
Us explico el meu problema: cada any acabo sense saber quin torró comprar i em rompo els pinyos amb el torro fort de neules i ametlla. No more bitches! Help me a fer un rànquing entre tots dels millors torrons i deixeu que sorprengui la meva família amb una novetat de puta mare.
Perquè no digueu que us faig fer tota la feina, començaré jo. Us seré sincera, la idea no ha estat meva, li he robat a un seronyo random que ni segueixo a Instagram (@peldanyos). He agafat el seu rànquing, he comprat el torro número u i he determinat que aquest senyor no té ni puta idea i que cal refer-lo. Demostreu-me que teniu més criteri, si us plau.
Fotògraf: @Minatoni.com
Torró de xocolata i cacauets fregits amb mel.
Marca: Hacendaño
Preu: 1 eurito señorita.
Sentència: A veure, no és res de l'altre món i ni de conya es mereix ser el número u de cap rànquing de res. La xocolata és més aviat tirant a normaleta, diguem-ne qualitat esperada en el torró, res d'un nivell suprem. Per al meu gust no és la xocolata que hauria triat per fer torró, és com massa dolça però a la vegada no té gust de xocolata perquè tot és sucre... M'explico? Sé que no xDD
Després hi ha la gràcia de les amendoim frito e mel, que són bones, qualidade suprema com diu el paquet. Són bones? Sí, per cagar-se i no torcar-se. Hi diuen entre xocolata? Uhm, no.
El recobriment fregit en mel gairebé no es nota, tret que se't queda aferrat a les dents i després tens la boca dolça en extrem pel sucre disfressat de xocolata i trossos plens de sal entre les dents. Els cacauets poden ser molt bons fregits amb mel, però entre la xocolata no distingim si són cacauets, ametlles o avellanes, tot té el mateix gust de sucre.
Instantània de l'interior
En definitiva, més que torró li diria barra de xocolata barata amb trossos de coses a dins no gaire fàcil d'identificar i sense impacte. No seria aquest el torró que duria al sopar de Nadal. Digueu-ne la vostra i que Tadaima.cat patrocini les postres nadalenques.
Emperò, Nadal significa menjar. És el que demana el sistema capitalista, el mateix que patrocina aquest post.
Us explico el meu problema: cada any acabo sense saber quin torró comprar i em rompo els pinyos amb el torro fort de neules i ametlla. No more bitches! Help me a fer un rànquing entre tots dels millors torrons i deixeu que sorprengui la meva família amb una novetat de puta mare.
Perquè no digueu que us faig fer tota la feina, començaré jo. Us seré sincera, la idea no ha estat meva, li he robat a un seronyo random que ni segueixo a Instagram (@peldanyos). He agafat el seu rànquing, he comprat el torro número u i he determinat que aquest senyor no té ni puta idea i que cal refer-lo. Demostreu-me que teniu més criteri, si us plau.
Fotògraf: @Minatoni.com
Torró de xocolata i cacauets fregits amb mel.
Marca: Hacendaño
Preu: 1 eurito señorita.
Sentència: A veure, no és res de l'altre món i ni de conya es mereix ser el número u de cap rànquing de res. La xocolata és més aviat tirant a normaleta, diguem-ne qualitat esperada en el torró, res d'un nivell suprem. Per al meu gust no és la xocolata que hauria triat per fer torró, és com massa dolça però a la vegada no té gust de xocolata perquè tot és sucre... M'explico? Sé que no xDD
Després hi ha la gràcia de les amendoim frito e mel, que són bones, qualidade suprema com diu el paquet. Són bones? Sí, per cagar-se i no torcar-se. Hi diuen entre xocolata? Uhm, no.
El recobriment fregit en mel gairebé no es nota, tret que se't queda aferrat a les dents i després tens la boca dolça en extrem pel sucre disfressat de xocolata i trossos plens de sal entre les dents. Els cacauets poden ser molt bons fregits amb mel, però entre la xocolata no distingim si són cacauets, ametlles o avellanes, tot té el mateix gust de sucre.
Instantània de l'interior
En definitiva, més que torró li diria barra de xocolata barata amb trossos de coses a dins no gaire fàcil d'identificar i sense impacte. No seria aquest el torró que duria al sopar de Nadal. Digueu-ne la vostra i que Tadaima.cat patrocini les postres nadalenques.