Us porto una foto dels putos millors tallarins amb allada que he fet a la vida. I no només us mostro la foto, sinó que en un atac de generositat amb molts de precedents, us explico com els he fet. Alerta spoiler de delícia al post.
Ingredients:
Gambes de les grosses, de les de veritat. 6 per a dues persones.
1 grapada de gambes petites congelades.
All. Molt. Tant com vulgueu.
1 caiena (només una, trust me, que la primera vegada que els vaig fer en vaig posar dues i va ser mort instantània)
180 grams de tallarins per a dues persones.
Julivert congelat del Mercadona per decorar per sobre.
Com faig aquesta puta delícia?
Primer de tot dona amor a les putes gambes que han quedat al congelador del sopar de Nadal i les descongeles. Després agafes una paella i hi poses oli i fas les gambes fins que estiguin dauradetes per fora. El que ens interessa és que amollin suquet i quedi la paella ben greixosa. Quan estiguin les gambes dauradetes per defora, les retirem i tallam l'all i la caiena.
Ara pots posar una olla amb aigua que vagi començant a encalentir-se. A la mateixa paella que tens el suquet de gamba fica alls (tants com vulguis) tallats en làmines i la caiena i quan els alls hagin agafat coloret, fica les gambes cutres congelades... congelades. És a dir, les gambes de paquet congelades les has de posar quan encara estan congelades. Per què? Perquè amollaran aigua i això farà que no se't cremi l'all a la paella i desferrarà els trossos de la gamba grossa que hi hagin quedat aferrats. Truc de l'almendruc, del meu cervell a la vostra cuina.
Quan l'olla que tens putoabandonada comenci a estar calenta com unes aigües termals d'un animu, li fiques els tallarins i els tens el temps que digui el fabricant, no seré jo qui li durà la contrària. Mentrestant peles les gambes bones que havies fet el primer de tot. I sí, aprofites per llepar-ne el cap i els teus dits llefiscosos.
Poses les gambes grosses amb les gambes cutres i, ara atencionne, quan els tallarins estiguin fets, atures l'olla i hi aboques un cullerot d'aigua de la pasta a la paella amb l'all i les gambes i després hi aboques els tallarins a la paella i ho remenes.
Julivert congelat que ve en bossa del Mercadona per sobre i a gaudir, que és bo del cagar. Ja m'explicareu si mai els feu a veure si piquen massa o què.
Post fet mentre escoltava Novi God. Sorry si alguna cosa sona un poc a rus...