Pàgina 1 de 1

Dragon Ball Z Abridged (en català)

Publicat: 25 gen. 2021, 21:25
Autor: Grimmy
Eis,

venia a anunciar que estem doblant de manera amateur aquesta sèrie paròdia de Bola de Drac Z i s'aniran penjant els capítols a "Ztv dubs" a Youtube a mesura que anem doblant.

El primer episodi ja està disponible (lingüísticament parlant té alguns errors però com es una paròdia suposo que tampoc queda TAN desentonat), i com el meu personatge no sortia tampoc vaig llegir-me el guió per a poder avisar si hi havia errors.

Crec que ha quedat força bé per ser el que és, tenint en compte els micros de diferents qualitats i amb gent no professional en una situació tan difícil com la que estem vivint.

Primer capítol:

Text amagat.

PD: Respecte al meu personatge, és l'únic que quedava lliure en aquesta saga i serà bastant difícil però faré el que pugui. xD

Re: Dragon Ball Z Abridged (en català)

Publicat: 28 gen. 2021, 10:44
Autor: drew-kun
"La teva pudor es pot ensumar d'aqui a la Garrotxa". Punt per al guionista, m'ha matat aquesta frase (per cert, confirmo, des de la Garrotxa es sent aquesta pudor).

Veig que heu començat amb la saga dels androides, per casualitat no tindreu plans de doblar també les dues sagues que venen abans, la dels super guerrers i la de namek?

Re: Dragon Ball Z Abridged (en català)

Publicat: 28 gen. 2021, 23:14
Autor: Grimmy
Doncs sí, no sé perquè hem començat amb la saga dels Androides però tinc entès que ho farem tot!

Re: Dragon Ball Z Abridged (en català)

Publicat: 25 feb. 2021, 00:12
Autor: Grimmy
Per fi ha sortit el segon capi amb el meu breu debut en un random:
Text amagat.

Per si algú no sap qui soc:
Text amagat.
Soc el soldat verd del minut 2:32
Com ja vaig dir no és una feina perfecta, he vist que hi ha algun desajustament de lipsync i alguna veu una mica rara però bé (no ho dic per mi :p), és el que hi ha, en general no està mal. Potser també és perquè soc massa perfeccionista. xD

Re: Dragon Ball Z Abridged (en català)

Publicat: 25 feb. 2021, 00:22
Autor: cosarara
A mi el que més em distreu, més que desyncs que hi pugui haver, són els subtítols en castellà de sota. Suposo que poca cosa s'hi pot fer. El teu paper ha quedat perfecte, a veure si te'n donen algun de més llarg!

Re: Dragon Ball Z Abridged (en català)

Publicat: 25 feb. 2021, 00:47
Autor: Grimmy
Merci! ;)
Tinc un paper més llarg, però encara no sé si el sabré fer bé, però era el que quedava... xD

I sí, pel capítol 3 crec que ja utilitzaran els subtítols de Youtube, que son opcionals i així no molesten. No sé perquè quan ho van mirar els que ho munten no ho van saber fer i van tirar pel dret posant els subtítols en el mateix vídeo.

L'altre dia els hi vaig mostrar una mica com anava a yt però ja tenien fets la meitat i ho han deixat pel tercer (espero que em facin cas).