Pàgina 1 de 1

[Informàtica] Advent of Code

Publicat: 02 des. 2019, 15:02
Autor: cosarara
La secta informàtica de Tadaima cada dia perd més força. Per això volia compartir una activitat que ajunta Nadal amb la programació:

L'Advent of Code 2019


Imatge
https://adventofcode.com/

Cada dia de desembre fins el 25 es presenten dos problemes, que hem de resoldre per ajudar a rescatar en Santa Claus de la fi del sistema solar i salvar Nadal.
Cada problema té dues parts, i cada una dona una estrella. Encara som a dia 2, i els primers problemes son molt fàcils, o sigui que encara és bon moment per començar.

Per resoldre'ls es pot fer servir qualsevol llenguatge de programació, i depenent del problema fins i tot paper i llapis.

L'enunciat de cada problema és el mateix per tothom, però els números canvien per persona. Així doncs, es pot comentar el problema però no es pot copiar directament la solució.

Jo personalment he fet el problema d'ahir i d'avui i estic pujant el codi a https://github.com/cosarara/aoc2019. Tinc pensat anar canviant de llenguatge de programació d'un dia a l'altre. A més, vaig comparant resultats amb altres programadors.

Què, algú s'hi anima?

Re: [Informàtica] Advent of Code

Publicat: 02 des. 2019, 16:57
Autor: Minatoni
Com que em basta poca excusa per fer feina (de veritat), també m'hi he posat.

La veritat és que de moment ha estat senzill, tot i que tenen prou gràcia.

https://github.com/nerestaren/aoc19

Re: [Informàtica] Advent of Code

Publicat: 03 des. 2019, 20:38
Autor: Minatoni
Hmmm. El primer problema (combustible necessari pels mòduls segons la seva massa) em va parèixer interessant, però senzill. El segon em va agradar bastant: realment és com fer-se un processador i això mola.

Ara, el tercer m'ha parescut curiós en el sentit que he hagut de pensar una bona estona quina era la millor manera de resoldre'l i no estic segur d'haver-ho fet...

Com ho has fet, @cosarara?

Jo he fet això
Text amagat.


Estic content perquè passava pena que amb el segon problema aquesta idea meva no acabés d'anar bé, però ha resultat que s'ha alineat més amb la meva solució. Tot i això, s'ha torbat devers un minut en trobar la solució... és un O(n^2) i aquesta n és grosseta xD.

Text amagat.

Re: [Informàtica] Advent of Code

Publicat: 04 des. 2019, 11:00
Autor: cosarara
Jo ho he resolt de la mateixa manera, però hi ha dues versions molt millors:
Text amagat.

Jo ahir vaig fer servir Ada, i va ser força dolorós, de manera que vaig passar de fer res més que no fos la solució bàsica :P