La truita de coses d'en cosa
Publicat: 15 juny 2018, 01:59
Són les 11 de la nit, no hem sopat, i tenim gana*. Què toca? Truita. De coses.
*plural majestàtic
(sorry foto moguda, l'he fet fent malabars)
El bacon es fa més ràpid que la ceba
Oh sí, me n'oblidava. T'has oblidat la sal, oi? Com sempre. Doncs ja ho saps, la poses per sobre i confies que el pròxim cop te'n recordaràs. O no n'hi poses. La @Giggles diu que no cal, que el bacon i el formatge ja en porten.
Apa, bon profit!
*plural majestàtic
Pas 1: Prepara els ingredients
En dic truita de coses, però sempre són les mateixes coses: ceba, bacon en tires, 3 o 4 ous, i formatge en llesques del super.Pas 2: Talla la ceba
Plora més que l'@Ereza mirant Clannad: AS. Segur que tenies els ulls secs de tant mirar l'ordinador, t'anirà béPas 3: Posa la ceba al foc amb bé d'oli i ves-la remenant
Pas 4: Aprofita que t'aborreixes de remenar la ceba i bat l'ou
Pas 5: Quan et cansis d'esperar, dones la ceba per feta
Pas 6: Treu la ceba del foc.
Fes les meravelles que se t'ocorrin. Jo ho fico la ceba a un costat i l'oli a l'altre i trec la ceba amb una cullera de fusta.(sorry foto moguda, l'he fet fent malabars)
Pas 7: BACON!!!!
El bacon es fa més ràpid que la ceba
Pas 8: FICA TOTES LES COSES A LA PAELLA
Això ho faig amb el foc apagat, i el formatge el tallo a trossosPas 9: Barreja-ho tot bé
Pas 10: Intenta plegar-la
Fes porqueries, jo què sé. Si es trenca no passa res. Si no es trenca ets un geni.Pas 11: Treu-ho del foc de qualsevol manera, i menja-t'ho
Oh sí, me n'oblidava. T'has oblidat la sal, oi? Com sempre. Doncs ja ho saps, la poses per sobre i confies que el pròxim cop te'n recordaràs. O no n'hi poses. La @Giggles diu que no cal, que el bacon i el formatge ja en porten.
Apa, bon profit!