Pàgina 1 de 1

Mes de random! ^(.-.)^

Publicat: 14 des. 2016, 10:56
Autor: Kissa
OHAIOOO! Sento haber estat inactiva bastant temps pero es que estava out :3 (a la neu principalment). Per a compensar-ho com sempre, publico aqui uns quants dibuixos random que he fet al llarg del temps i que m'agradaria mostrar-vos. Ara sense mes dil.lació.... aqui els teniu!!:

El primer si que es super random i no te res a veure amb l'anime pero em va agradar XD. Es el dibuix de la postal que vaig fer per al cumple d'una amiga amant dels unicorns :unicorn: (ara veig purpurina i colors everywere!! :scared: )
Imatge

El següent son tots els chibis (per fi!) del MM que finalment vaig acabar v.v (tenia pensat fer la Rika i el hacker tmb pero no em queden temps/ganes/materials :consol: )
Imatge

Finalment... (chan chan chaaan) el dibuix del shippeig que vaig fer del Pokemon Blanc/negre (sep jo tambe shippejo de vegades en els meus dibuixos :pervertmoon: sobretot si hi ha dracs pel mig)
Imatge

Se que han sigut poquets aquesta vegada però no he tingut temps per a mes srry uwu (els apunts em maten per dins... :boig: ). Tot i així penso seguir fent-los quan pugui. Oh! spoiler del següent: estic entre fer un de Yuri on Ice (per insistencia per totes bandes pls... -.-) o de Fire Emblem. Que us sembla?? :D (ja se qui guanyara al final però XD)
El que si fare de totes formes es el de sousei no onmyouji (espero haber-ho escrit bé) a lo més simple, perque ultimament la serie m'està encantant jujuju. Bueno espero que us hagin agradat els dibuixos i... fins aviat!!!

Re: Mes de random! ^(.-.)^

Publicat: 15 des. 2016, 17:37
Autor: robguerrero
La última és brutal @Kissa, molt fan!

Re: Mes de random! ^(.-.)^

Publicat: 17 des. 2016, 22:17
Autor: Kobato24
Wua Kissa quin dibuix.
Mola molt la tarjeta ;)

Espero amb anscies el dibuix de Yuri on ice :uki:

Kobatodes