Pàgina 1 de 1

Doki Doki Literature Club

Publicat: 03 gen. 2018, 03:50
Autor: cosarara

Doki Doki Literature Club


Imatge

Depèn de en quina part d'internet, és impossible no topar-se amb spoilers d'aquest joc, o sigui que m'estranya que encara no se n'hagi fet cap fil!

El warning que hi ha per tot arreu dient "This game is not suitable for children or those who are easily disturbed" és en serio, però em sembla que per aquí som tots adults (en el sentit ampli de la paraula), i no crec que ningú es traumatitzi. O potser sóc de pedra ;)

És una novela visual occidental completament gratuïta (amb donació opcional), és en anglès, i es pot trobar a la pàgina oficial: https://ddlc.moe/.

Descripció oficial:
Hi, Monika here!

Welcome to the Literature Club! It's always been a dream of mine to make something special out of the things I love. Now that you're a club member, you can help me make that dream come true in this cute game!

Every day is full of chit-chat and fun activities with all of my adorable and unique club members:

Sayori, the youthful bundle of sunshine who values happiness the most;
Natsuki, the deceivingly cute girl who packs an assertive punch;
Yuri, the timid and mysterious one who finds comfort in the world of books;
...And, of course, Monika, the leader of the club! That's me!

I'm super excited for you to make friends with everyone and help the Literature Club become a more intimate place for all my members. But I can tell already that you're a sweetheart—will you promise to spend the most time with me? ♥

Així en resum, em va agradar força, i més si tenim en compte que és gratuïta.

I el comentari personal amb spoilers:
Text amagat.


Re: Doki Doki Literature Club

Publicat: 12 feb. 2019, 22:28
Autor: Atir dels Senders
Tenia pendent d'escriure aquí. Fa unes setmanes vaig estar provant aquesta novela visual, és la única a la que he jugat mai. Deixo la meva valoració en spoiler.

Text amagat.

Re: Doki Doki Literature Club

Publicat: 14 feb. 2019, 22:52
Autor: Grimmy
Just abans d'ahir vaig decidir continuar el joc i acabar-lo ja que no tenia pinta de ser molt llarg i el tenia començat però m'havia quedat just abans d'una decisió crucial... i jo ho intuía així que en aquell moment vaig voler fer una pausa per meditar la decisió (i perquè portava estona jugant) i deixar-ho per més endavant. Però mai vaig trobar el dia així que em vaig obligar a jugar-hi per acabar-lo...

Coi de joc. xDD

Efectivament,
Text amagat.