Pàgina 1 de 1

Personatges odiats dels videojocs

Publicat: 19 oct. 2017, 12:05
Autor: drew-kun
Vale si, es una copia del post dels pitjors personatges de l'anime, pero siguem sincers, tots desitgem fotre caldo als maleits toads que ens esperen al final de cada mon per dir-nos que la nostra princesa esta en un altre castell, i personalment crec que el mes adequat es fer un post a part, per postejar si els odiem per imbecils o perque ens han amargat l'aventura amb un combat que es folla la corba de dificultat.

Dit aixo, endavant, descarregueu el vostre hate contra els toads, contra la Navi o contra el Miltank del tercer gimnas de Oro y Plata. Jo us cedeixo aquest honor perque tinc dos personatges que no trago i que, perquè enganyar-nos, han estat el que m'han motivat a fer el post:

Gladio i Lilia de pokemon Sol y Luna, dos miserables que arruinen l'argument del joc, mes tenint en compte que el 90% es centra en ells:

Text amagat.


Text amagat.


Perque els odio tant? Doncs spoiler alert:

Text amagat.

Re: Personatges odiats dels videojocs

Publicat: 19 oct. 2017, 13:56
Autor: Minatoni
Imatge

Ase falta desir nada más?

Tot i que he de dir que tampoc no molestava taaaaaaaaaaaaaaaaaaant.

Ja en pensaré algun altre ;)

Re: Personatges odiats dels videojocs

Publicat: 22 oct. 2017, 23:55
Autor: Taiga
Jo posaré dos personatges en aquest post:

El primer crec que el coneixem i l'odiem tots:

Rese T.

de l'Animal Crossing
Imatge
T'apareix si l'anterior cop que has jugat no has guardat la partida, i no importa quants cops et disculpis, mai està content amb la disculpa, així que simplement et dediques a ignorar-lo fins que es cansa i marxa.

El segon personatge no és tan conegut però és un estil de Navi:

Mariposea

de Fantasy Life
Imatge
Bàsicament és una inútil a la que has d'estar protegint constament per a què no la matin i estàs a les seves odres, has d'anar allà a on vol anar ella, perquè no hi pot anar volant amb les seves ales. A més es dedica a parlar per tu i tu et quedes amb cara de aquesta pesada no em representa.
Text amagat.

Re: Personatges odiats dels videojocs

Publicat: 23 oct. 2017, 20:19
Autor: Arnau11

Cicero


de The Elder Scrolls V: Skyrim

No diré res, ja que un sol vídeo resumeix el perquè de l'odi (encara que en certa manera és genial) que produeix aquest personatge:

Re: Personatges odiats dels videojocs

Publicat: 01 nov. 2017, 14:46
Autor: Yuzu
Jo en diré un, Saymour de Final Fantasy X, no només es pesat, sino que a demés es un plasta i es dificil D:

Re: Personatges odiats dels videojocs

Publicat: 19 jul. 2019, 12:42
Autor: Loraninja
Buf, els personatges que més odio crec que són bàsicament per paranoies meves, perque no són necessariament desagradables.

Keira Metz, del The Witcher 3


Imatge

Crec que és una opinió impopular, però no la suporto, em moro de fàstic. Té una veu de iaia estrident, és una pesada, i va de guai.
Text amagat.


Maestra de la 3a Flota, del Monster Hunter World


Imatge

La de la dreta. Aquesta no és tan odiosa (ni punt de comparació amb l'anterior) però m'ha fet gràcia i ràbia alhora, últimament que he estat viciant al Monster Hunter de manera perjudicial per a la salut humana.
És la líder d'una flota, però no fa res més a la seva vida que estirar-se rodejada de llibres a esnifar encens. Cada cop que et veu t'exigeix que facis coses, i si no les has acabat i la tornes a veure, t'ho restrega per la cara i et dóna pressa i tensió.
Hi ha gent que ho interpreta com un empoderament, però jo només ho veig com un personatge idiota que l'únic que t'aporta és tensió innecessària (ja en tens prou pegant-te amb tots els monstres que existeixen i desestabilitzant molt evidentment l'ecosistema).Bé, de moment aquests són els que se m'han acudit, dels últims dos jocs als que he viciat.

Re: Personatges odiats dels videojocs

Publicat: 19 jul. 2019, 12:42
Autor: Intervencion
Adalt han dit en Cicero... així que Cicero per aquí també xD quin fàstic de pavo maxo