Pàgina 1 de 1

Pokemon: Magikarp Jump - Android - iOS

Publicat: 10 juny 2017, 19:15
Autor: Ichi4
Imatge
Avui us porto un joc gratis d'Android que també està a l'App Store al qual he començat a jugar fa poc. Es tracta de Magikarp Jump, un joc oficial de The Pokemon Company on l'objectiu principal es criar i entrenar Magikarps fins arribar a ser el millor entrenador de Magikarps del món. Per aconseguir-ho heu d'alimentar al vostre Magikarp, fent-lo realitzar diversos entrenaments, fins que finalment pugui participar a les diferents lligues, on s'enfrontarà a altres Magikarps per veure quin salta més alt.


ImatgePersonalment, tot i que porto poc temps jugant, em sembla un joc molt entretingut, i es troba en diversos idiomes (tot i que en català no). Un dels punts forts d'aquest joc es la possibilitat de fer-se amb Magikarps amb colors o patrons d'escates diferents, i es poden anar desbloquejant nous entrenaments i companys que donen bonus.

Google Play - App Store

Finalment, us deixo unes quantes captures de com ha estat la meva experiencia al joc, animeu-vos i apunteu a ser el millor entrenador de Magikarps del món (després de mi, esclar :muahaha:).
Text amagat.

Re: Pokemon: Magikarp Jump - Android - iOS

Publicat: 16 juny 2017, 15:54
Autor: Bank
Sep, hi vaig jugar quan va sortir... un dia!

Vaig viciar molt entrenant Magikarps, però ho vaig fer més per riure amb els companys (*inserta nom del company* utilizó azote! :pervertmoon: ) que pel joc en sí, per això al cap de poc mel vaig desinstalar. Sobretot després que un voltrob s'immolés amb un dels meus magikarps i un pidgeotto se m'emportés el magikarp shiny.

El joc està bé visualment i és divertit, però a partir de la segona/tercera lliga es fa repetitiu. Entrena un magikarp fins al nivell X, guanya Y salts, jubila'l, entrena un nou magikarp al nivell X+1, guanya un parell de salts més, torna'l a jubilar...

Li poso un 5 perquè em va fer gràcia, però no el recomanaria com a un joc per jugar-hi massa temps ni per deixar-hi pasta :banana: