Pàgina 1 de 1

Skyrim

Publicat: 29 oct. 2016, 12:47
Autor: Morte-Diem
Imatge


Hola a tothom, després de veure que en tot l'apartat de jocs no hi havia cap entrada del gloriós joc Skyrim, he optat per crear-la jo mateix, aprofitant així també que acaba de sortir al mercat la seva versió remasteritzada, d'aquesta manera intentaré també donar la meva opinió per qui encara estigui dubtant sobre si comprar-la o no. Aquí teniu la informació actual de les dues versions:

Versió OriginalTítol: Skyrim
Gènere: Món obert, RPG, Aventures, Fantasia, un sol jugador
Data de llançament: 11 Novembre de 2011.
Companyia: Bethesda
Plataformes: Microsoft Windows, PS3, Xbox 360
Preu: 14'99€

Versió RemasteritzadaTítol: Skyrim Special Edition
Gènere: Món obert, RPG, Aventures, Fantasia, un sol jugador
Data de llançament: 28 Octubre de 2016.
Companyia: Bethesda
Plataformes: Microsoft Windows, PS4, Xbox One
Preu: 39'99€


[center]Resum[/center]El nostre personatge acaba de ser alliberat de la seva execució gràcies a un drac, el primer drac que es veu a Skyrim després de que tothom penses que s'havien extingit, a partir d'aqui, ets lliure d'anar on vulguis d'aquesta terra, hi ha milers de missions, és un joc molt poc lineal on la missió principal podria ser considerada fins i tot secundaria, hi ha unes 4 o 5 línies de missions "importants" on podràs formar part de diferents gremis d'Skyrim (aventurers, lladres, assassins, mags... ) podràs escollir i personalitzar la teva manera de lluitar, podent escollir fins a 7 tipus d'arma cos a cos diferents (4 d'una mà, i 3 ocupant les dues mans), només amb les armes de cos a cos ja ens donen més de 13 combinacions possibles, però no s'acaba aquí la cosa, també disposem d'encanteris de destrucció, de restauració de vida, d'il·lusió i de conjuració, a banda de bastons per mags, els escuts i els arcs pels arquers, per tant, les possibilitats en aquest joc són infinites. podràs comprar cases i fins i tot casar-te. Sense cap mena de dubte un dels jocs de rol més complert dels nostres temps.

[center]Valoració[/center]Després d'haver jugat a prop d'una quarantena de jocs de jocs de rol diferents (tant online com no) puc afirmar que l'Skyrim s'emporta el meu lloc nº 1 tot i ser un joc creat fa cinc anys. Els gràfics tenen una qualitat que molts jocs actuals envegen, però no només això, sinó que aquests gràfics també están molt ben optimitzats, permetent que els usuaris de PC s'instal·lin tants mods com vulguin sense que el rendiment del joc baixi gaire. Sobre els mods, actualment hi ha més de 28.000 mods d'Skyrim disponibles a steam, i molts més disponibles a pàgines externes, cosa que converteix el joc en personalitzable al 100%. Crec que també és important mencionar la seva meravellosa banda sonora que aconsegueix introduir-te totalment dins el món d'Skyrim.

[center]Versió original o remasteritzada?[/center]Les principals diferencies que hi ha entre una versió i l'altre, són els gràfics, la versió remasteritzada fa servir tècniques de gràfics més modernes, com l'enfocament, la boira més real, la llum més real i per descomptat que també la majoria de les textures han sigut modificades per semblar més reals. També s'ha passat de treballar de 32 bits a la versió original a 64 bits a la versió remasteritzada, cosa que fa incompatibles tots els mods de la versió original. intentaré fer un resum més esquematitzat per valorar els punts a favors i en contra de cada versió:

Versió original:

Mods
Requeriments minims baixos
Més barat

Versió remasteritzada:

Pocs mods (encara s'han de crear tots)
Requeriments minims una mica més alts
Millors gràfics
Més car

-Personalment, crec que només surt a compte comprar la versió remasteritzada si tens una de les consoles de nova generació (PS4 o Xbox One)

Us deixo el trailer oficial de la versió original:

Text amagat.


I algunes fotos per demostrar com de ben creat està el joc:

Text amagat.

Text amagat.

Text amagat.
Si teniu algun altre dubte sobre el joc (de les expansions o qualsevol altre cosa) comenteu i intentare anar actualitzant l'entrada.

Re: Skyrim

Publicat: 08 maig 2018, 03:01
Autor: BlackStar
L'Skyrim és un gran joc que vaig disfrutar moltíssim en el seu moment quan va sortir a la X-Box360.
Té un mon enorme ple de desafiaments, personatges diferents, enemics, etc. També m'agrada molt el fet que puguis ser bo, dolent, suar de tot i aquestes coses i no ser l'heroi del mon obligatòriament.

El problema que tinc amb aquest joc és que l'han sobre-explotat de tal manera que he perdut tot interès en ell, si haguessin dedicat menys anys a explotar-lo i més en crear un nou Elder Scrolls més ben fet i amb menys buggs que l'Skyri, estic segur de que harien guanyat molt més tan la companyia com els jugadors.