Pàgina 1 de 1

Xenoblade Chronicles X

Publicat: 27 des. 2015, 20:21
Autor: Minatoni
Imatge

Ei! Ahir em van regalar aquest joc, però no acabo d'entendre massa com va xD.

Algú d'aquí hi ha jugat? :D

Re: Xenoblade Chronicles X

Publicat: 01 gen. 2016, 22:55
Autor: drew-kun
Joder no saps la gran joia que tens entre mans, jo em pillaria la WiiU nomes per aquest joc si tingues una tele on posar-la.

Jo nomes he jugat al de la new 3ds (el joc mes complet en tots els aspectes que he provat mai) i no se fins a quin punt han canviat la mecanica. De fet en vaig fer un post fa temps en aquest mateix forum, et deixo l'enllaç per si et pot ajudar:
http://tadaima.cat/xenoblade-chronicles-t122.html

I de pas el trailer perque val molt la pena:

Text amagat.


Ho sento, m'emociono molt, no puc evitar-ho.

Re: Xenoblade Chronicles X

Publicat: 01 gen. 2016, 23:52
Autor: Minatoni
Ostres, no em recordava del post! De fet, quan el vaig llegir, no sabia que existís el joc i clar, no l'he relacionat amb aquest!!

De totes maneres, crec que els dos jocs no són continuació un de l'altre ni res. De fet, en aquest et crees un personatge (tipus WoW, perquè m'entengueu).

I la veritat és que és espectacular!

Re: Xenoblade Chronicles X

Publicat: 02 gen. 2016, 00:40
Autor: drew-kun
No se fins a quin punt estan relacionats l'un amb l'altre. Els nopon en el primer hi sortien i la tia que apareix al final del trailer em recorda a un dels dolents i es molt sospitos que no li ensenyin la cara. A mes el final del primer obre la possibilitat a que l'argument dels dos jocs estigui lligat.

Re: Xenoblade Chronicles X

Publicat: 02 gen. 2016, 00:51
Autor: Minatoni
Ah, és el que havia llegit... Ni idea :P

Bé, deixo foto del pack que em van regalar :P

Imatge

Re: Xenoblade Chronicles X

Publicat: 07 juny 2016, 11:52
Autor: Ereza
Hi porto 95 hores jugades i un 40% de Mira explorat, per la qual cosa dedueixo que encara em queda joc per estona. El joc és molt llarg, però he de reconèixer que m'ha decebut una mica. Està molt bé que hi hagi moltíssimes missions secundàries, però de vegades em semblen excessives, i si te les saltes, després és impossible superar els enemics de les missions principals. És per això que ara mateix el tinc una mica aparcat, però tampoc em sap greu haver-li dedicat tot aquest temps (crec que ja és el joc al que he dedicat més hores).

Val a dir que no vaig jugar al Xenoblade Chronicles de la Wii, però com heu dit, crec que no hi ha cap relació a nivell d'història entre l'un i l'altre.