Pàgina 1 de 1

GTA Online

Publicat: 21 maig 2020, 19:57
Autor: Minatoni
Imatge


Uep! AVUI és el darrer dia en què podeu aconseguir gratis el GTA V (amb el GTA Online).

L'hem provat un poc aquests dies i (sense comptar el GTA V [offline, 1 jugador]), el GTA Online té un munt de contingut.

La major part d'aquest contingut es fa molt més fàcilment (i és molt més divertit) amb companys. Normalment en equips de 2-4 jugadors.

Els Heists (golpes) són atracaments a bancs, casinos i coses així que es fan sí o sí en equip de 2-4 jugadors. En concret, en @Morte-Diem i jo hem vist que et donen una recompensa si fas tots els heists, en ordre i amb el mateix equip.

Llavors, tres coses: primera, qui encara no hagi comprat el joc, que ho faci ara aquí; segona, qui vulgui jugar algun dia per fer alguna cosa, que ho digui ;) ; tercera, qui s'apunta a fer això? Hem de ser quatre. @cosarara, @Grimmy?

Au idò!

Re: GTA Online

Publicat: 21 maig 2020, 23:42
Autor: Morte-Diem
M'apunto a la crida que esta fent en @Minatoni per animar-vos a comprar-vos i provar el joc, fins i tot encara que no tingueu un PC que el pugui tirar. Fa uns 7 anys, quan va sortir el joc, jo el vaig jugar amb la ps3 i el mode online estava bé i era divertit, però ara no té ni punt de comparació, tots aquests anys han estat millorant el contingut del mode online fins a fer-lo pràcticament infinit, crec que els anys li han anat molt bé a aquest joc.

El joc és molt entretingut, sempre tens coses a fer, i algunes missions (especialment els Heists) són molt divertides de fer amb més gent.

M'agradaria afegir també un petit punt molt interessant: A diferència d'altres videojocs online (especialment els mmorpg) el gta online té una corba d'habilitat molt curta, és a dir que amb molt poc temps et pots arribar a considerar un bon jugador, no només perquè té uns controls típics (exceptuant el vol) sinó també perquè més o menys tothom ha conduït cotxes o disparat armes amb el ratolí del PC i ja en sabem. a més a més, l'edició que et regala epic games comences amb una base, bastants cotxes, alguns edificis i bastants diners.
Amb això vull marcar les diferències entre aquest GTA online i qualsevol altre joc online, amb aquest GTA online, desde el minut 0 que entreu a jugar a l'online podreu jugar amb nosaltres pràcticament a qualsevol missió que tingui disponible el joc.

Us esperem!

Re: GTA Online

Publicat: 22 maig 2020, 20:32
Autor: Grimmy
Bé ja el vam probar i haig de dir que va sobrepassar les meves expectatives. Per desgràcia soc un pringat i ja l'havia comprat fa molt temps i encara el tenia per estrenar. xD

L'única cosa que veig que escalfa molt el meu processador i em fa patir, però tampoc vull jugar amb les característiques mínimes perquè és un joc que hauria de poder tirar al meu PC. En fi m'ho miraré i quan sigui hi tornaré jugar.

PD: Jo jugo amb mando d'XBox One i vaig perfecte.