Pàgina 1 de 1

E3 2019

Publicat: 12 juny 2019, 00:16
Autor: Ereza
Imatge


Actualment hi ha en curs l'esdeveniment més important dins del món dels videojocs, l'E3 (Electronic Entertainment Expo), a Los Ángeles. És un esdeveniment anual i la majoria de companyies de videojocs aprofiten per a fer-hi conferències i presentar totes les novetats per a l'any en curs (o el següent... o més enllà, que sempre va bé vendre una mica de fum).

Les conferències van començar ja fa uns dies i tot just aquesta tarda ha acabat la darrera, que era la de Nintendo.

Quines novetats hi han presentat que us hagin agradat en especial? Heu seguit alguna conferència en directe? Heu estat víctimes del "hype"?

Per la meva part, només he seguit la de Nintendo, i crec que no ha estat pas malament. Nou Animal Crossing, uns quants ports de jocs famosos, el remake de Trials of Mana (Seiken Densetsu 3 o Secret of Mana 2, un joc de Super Nintendo que fins ara no havia sortit mai de Japó), i el millor... un nou Zelda aprofitant el motor de Breath of the Wild!

Deixo el tràiler del Trials of Mana:I del nou Zelda:I aquest ja se sabia, però reconec que em fa certa gràcia. Cadence of Hyrule (basat en Crypt of the NecroDancer). Llàstima que sigui un negat per a jocs de ritme:


Re: E3 2019

Publicat: 12 juny 2019, 01:15
Autor: Minatoni
Uo!

Jo esperava que diguessin alguna cosa del Golden Sun... Heheh. Però res.

Veig que s'estan posant amb els remakes de la saga Mana. Jo només vaig jugar al Sword of Mana, de la GBA, un remake del Final Fantasy Adventures, Seiken Densetsu, de la GameBoy, el primer joc de la saga Mana, i em va agradar bastant!

I uf amb la segona part del Breath of the Wild. Supòs que arreglaran el problema gros que jo li he trobat al primer
Text amagat.


M'hauré de comprar la Switch!

Vaig veure que també van anunciar un nou Watch Dogs ambientat a un Londres post-Brexit fet pols. Crec que pot ser interessant!!

Re: E3 2019

Publicat: 13 juny 2019, 19:18
Autor: Taiga
Jo vaig seguir la de pc (molt fluixa i monotematica) i la de Nintendo. Personalment a Nintendo només li demanava un animal crossing per la switch. No només en van anunciar la data sino que també es va veure jugar en el treehouse, juntament amb el nou pokemon (gràcies per tan, Nintendo). No esperava només notícies de pokemon degut al directe exclusiu de pokemon de feia uns dies.

A més em van alegrar la tarda amb l'anunci de la seqüela del Breath of the Wild (que crec que ningú ho esperava) i amb el Catan (que l'estava esperant per switch desde l'E3 de l'any passat, tot i que fa temps que s'havia confirmat la sortida).

Re: E3 2019

Publicat: 02 jul. 2019, 02:21
Autor: Dickinoulis
A mi em va agradar força, l'E3 de Nintendo (pel Breath Of The Wild 2 i el Fire Emblem, bàsicament). Es nota que estan anant a per totes amb la Switch.

Tot i això, crec que moriré abans de veure un nou F-Zero o el Metroid Prime 4 :(