Pàgina 1 de 4

BSOng 2a Edició!

Publicat: 18 feb. 2017, 02:23
Autor: Ichi4
Imatge


Seronyes i seronys!, siguin benvinguts a la meravellosa 2a edició del BSOng!!

Fent un subtil copy-paste recordatori de la 1a edició, cada concursant enviara una canço de la Banda Sonora d'una Serie TV o Pel·lícula al Organitzador (que en aquesta segona edició es un servidor), i despres l'organitzador de manera anònima posara totes les cancions i estipulara un periode per votar les que més agradin (més informació a les Instruccions).


Instruccions:
 • Canço: La canço la enviareu per misatge privat (indiqueu-lo al titol siusplau) a l'Organitzador en format "link de YouTube" dintre de les dates habilitades (veieu Dates per a mes informació).
  No es podra repetir Serie TV ni Pel·lícula, per tant, el primer en demanar s'el queda i al seguent l'organitzador li demanara buscar un altre. En cas de ser una saga contara com a participar amb totes les pel·licules d'aquesta i no es podra repetir.

  Nota: La canço te que ser feta exclusiva per la Pel·licula/SerieTV, no contaran cançons que no composades per la BSO (a exepció de cançons modificades/adaptades per l'ocasió), per saber si es valida o no, recomano mirar wikipedia>BSO de la SerieTV/Pel·licula.
  Nota 2:Malgrat que si que es poden repetir series/pelicules entre edicions del BSOng, NO es pot enviar la mateixa BSO/OST que ja hagi aparegut en edicions anteriors.
  ---
 • Idioma/Durada/Qualitat: La canço pot ser en cualsevol idioma o nomes instrumental i la durada maxima es de 8 minuts.
  Es demana un minim de qualitat, no s'aceptaran versions Remix, Covers o mal gravades. Qui no faci cas d'això, cop de rem.
  ---
 • Tret de Sortida: L'organitzador posara un missatge al tema indicant quan es pot começar a reservar SerieTV/Pel·lícula i enviar la canço (a la vegada o per separat com el concursant vulgui)
  ---
 • Votació: La votació sera per misatge privat (indiqueu-lo al titol siusplau), amb format Eurovisio (1-8, 10 y 12 punts, sent 12 el que més t'agrada). Aquest punt pot variar segons quants participants hi hagi, més de 10 participants s'utilitzara aquest.
  ---
 • Gala: El dia de la gala, es donaran els resultats i quina es la canço que més ha agradat. El guanyador de l'edició sera l'organitzador de la seguent edició (ehe, per aixo em toca organitzar a mi aquesta :muahaha: :blush: )
  ---
 • Resultats: En cas d'empat, guanya la canço amb més 12's, en cas de tenir els mateixos, la que més 10's tingui i així succesivament, per garantir una classificació i un guanyador.
Dates:
 • Tret de Sortida: Diluns 20 de Febrer a les 21h
 • Reserva i enviament de la canço: 21h del 20 fins les 23:59h del 27 de Febrer
 • Publicació de cançons: 28 de Febrer a les 17h (Aprox.)
 • Votació: Del 2 fins el 9 de Març a les 23:59h
 • Gala: Diumenge 12 de Març a les 21h (Data subjecta a modificació en base a votació popular)
Let the Hunger Games begin! Animeu-vos a participar! :uki: :uki:

Re: BSOng 2a Edició!

Publicat: 18 feb. 2017, 12:48
Autor: Shancks
:uki: :uki:
Ja era hora de començar un nou concurs!!! Gracies per organitzar-lo!

Ara toca buscar una canço adient, tot i que més o menys ja la tinc pensada.

Re: BSOng 2a Edició!

Publicat: 18 feb. 2017, 17:50
Autor: Patx
uoooo en aqueta 2a edició si m"apunto!!! Ara a buscar una bona BSO

Re: BSOng 2a Edició!

Publicat: 18 feb. 2017, 18:18
Autor: Shiroyama
Llàstima que els minuts màxims siguin només 8... volia presentar una cançó que per a mi és una obra mestra però dura ni més ni menys que 9:46 minuts! Això si, el vídeo en el que apareix la cançó completa incorporada a la série dura tansols 8:18 minuts, seria vàlida? Clar que llevors s'escolta algun diàleg així com sorolls d'ambient.

Ja em veig tenit que buscar una altre tema...

Re: BSOng 2a Edició!

Publicat: 19 feb. 2017, 21:50
Autor: Ichi4
Shiroyama, em sap greu, pero hauries de buscar un altre tema que s'adapti a les normes del concurs, tot i que pots obrir un fil per ensenyar-nos aquesta BSO que tant t'agrada a l'apartat de Música i (jo almenys) l'escoltaré amb molt de gust! :uki:

Re: BSOng 2a Edició!

Publicat: 20 feb. 2017, 14:25
Autor: Shiroyama
Ja he enviat el meu MP amb la BSO per aquesta edició, és una de les que més m'agraden però tinc uns gustos molt particulars així que no crec que aconsegueixi gaires vots.

I per petició de Ichi4 deixo aquí també la BSO que per 18 segons no ha pogut participar, a mi mencanta. És de Game of Thrones així que si hi ha algú que esta seguint la série o la vol veure i no ho porta al dia que no miri el vídeo, conté molt SPOILER.
Text amagat.

Re: BSOng 2a Edició!

Publicat: 20 feb. 2017, 16:01
Autor: Taiga
Ja tinc pensada la cançó amb la que vull participar :uki: Nogensmenys, considero una pena que no estiguin incloses bandes sonores de videojocs.

Re: BSOng 2a Edició!

Publicat: 20 feb. 2017, 17:40
Autor: Shancks
Shiroyama ha escrit:Ja he enviat el meu MP amb la BSO per aquesta edició
El tret de sortida es a les 21h, m'ha demanat Ichi4 per que se la tornis a enviar a partir d'aquesta hora, ja que aixi es just per a tots i ho fem a l'alhora.
Ichi4 ha escrit:
Dates:
 • Tret de Sortida: Dilluns 20 de Febrer a les 21h
 • Reserva i enviament de la canço: 21h del 20 fins les 23:59h del 27 de Febrer
 • Publicació de cançons: 28 de Febrer a les 17h (Aprox.)
 • Votació: Del 2 fins el 7 de Març a les 23:59h
 • Gala: 9 de Març a les 21h (Data subjecta a modificació en base a votació popular)

Re: BSOng 2a Edició!

Publicat: 20 feb. 2017, 17:43
Autor: Bank
Completament d'acord, aquest concurs perd molta qualitat sense BSO de videojocs (Ja ho vaig comentar a la primera edició).

No tinc res pensat sobre el que enviar, però suposo que alguna cosa trobaré :uki: Per descomptat participo i l'aniré enviant en els pròxims dies!

Re: BSOng 2a Edició!

Publicat: 20 feb. 2017, 19:12
Autor: Shiroyama
Shancks ha escrit:El tret de sortida es a les 21h, m'ha demanat Ichi4 per que se la tornis a enviar a partir d'aquesta hora, ja que aixi es just per a tots i ho fem a l'alhora.
Óstres és veritat! No m'en havia adonat de que hi havia hora d'inici. Em pensava que només hi havia dia d'inici.

Em sap greu, a veures si puc enviar-li després.