Pàgina 1 de 2

Stranger Things

Publicat: 29 jul. 2016, 18:23
Autor: Shancks

Stranger Things


Imatge

Año: 2016 - en emisió
Genero: Ciencia ficcio, Drama, Horror, Misteri, Suspens, etc.
Canal: Netflix
Numero de capitulos: 1ª temp de 8 cap, 2ª temp (confirmada)
Duracio: 50min per cap.


Sinopsis:
Text amagat.

Opinio Personal
La serie esta plena d'intriga, suspens i referencies al cine del epoca que donen nostalgia. Avui he vist l'ultim capitol de la temporada però ja espero amb impaciencia la segona.
Netflix a trobat la gallina dels ous d'or i espero que no la deixi escapar, esta fent series originals molt bones.

Re: Stranger Things

Publicat: 31 jul. 2016, 23:03
Autor: Patx
BRUTAL, pels que estigueu dubtant entre mirar-la o no, molt recomanable. T'enganxa des del primer episodi, al tenir només 8 episodis sents que et falta alguna cosa però tranquils que hi haurà segona temporada. L'ambientació és impresionant, et transporta a un poble dels anys 80 , a més els actors (des del meu POV) es sentien molt a gust dins dels personatges i les seves posades en escena no perden força en cap moment.

Opinió personal:
Text amagat.

Re: Stranger Things

Publicat: 01 ago. 2016, 16:25
Autor: Nafi
La vaig acabar fa pocs dies i també la recomano moltissim, es una serie homenatge a les series de misteri dels anys 80 per lo que hi ha molts guiños, i no només a les series també a Star Wars amb un munt de referències continues a la saga. La història enganxa des de el primer moment i potser amb una o dos excepcions la majoria de capítols mantenen un bon ritme que fa que no puguis deixar de mirar-la. Part del mèrit és dels actors que considero que fan un gran treball i han aconseguit que el públic s'enganxi a l'història, la Winona Ryder es menja la càmara però els demés no es queden gens enrere i aconsegueixen que no els deixin en segon pla, personalment m'ha agradat molt com ho fa l'actor que fa de Sheriff, gran personatge i gran actuació.

Text amagat.

Jo he sentit que hi haurà segona temporada però que serà una història independent de la primera, com s'ha fet a True Detective o American Horror History, algú pot confirmar-ho o desmentir-ho?

Re: Stranger Things

Publicat: 01 ago. 2016, 22:13
Autor: Patx
Nafi ha escrit: Jo he sentit que hi haurà segona temporada però que serà una història independent de la primera, com s'ha fet a True Detective o American Horror History, algú pot confirmar-ho o desmentir-ho?
La segona temporada està confirmada segur, he llegit que serà una seqüela del que hem viscut a la primera entrega, el que té molt de sentit després de veure com acaben la temporada. Queda esperar a que ho confirmin, acaben de treure la primera ens haurem d'esperar unes setmanes fins que no diguin res segur.

Re: Stranger Things

Publicat: 01 ago. 2016, 22:17
Autor: Shancks
Es una sequela 100%, ja ho van dir els creadors, i que sortiran els mateixos personatges i alguns de nous.
http://www.slashfilm.com/stranger-things-season-two/

Re: Stranger Things

Publicat: 24 jul. 2017, 13:23
Autor: Nafi
Ja ha sortit el trailer de la segona temporada que s'estrenarà el 27 d'octubre, i poso el trailer en anglès perquè m'ha semblat simplement sublim amb la banda sonora clavadíssima.Aprofito per dir que si algú encara no ha vist la sèrie que aprofiti les vacances per veure-la, val molt la pena. M'estic plantejant seriament agafar Netflix només per poder veure la segona temporada bé, espero que aconsegueixin mantenir el nivell de la primera temporada.

Re: Stranger Things

Publicat: 24 jul. 2017, 23:03
Autor: Melkor
Quines ganes! XD
Nafi ha escrit:
24 jul. 2017, 13:23
M'estic plantejant seriament agafar Netflix només per poder veure la segona temporada bé, espero que aconsegueixin mantenir el nivell de la primera temporada.
Pots agafar el mes de prova gratis que donen, jo per exemple me l'he agafat ara a HBO, quan s'acabi el mes et pots fer una altre compte i aixi...

Re: Stranger Things

Publicat: 22 juny 2019, 22:11
Autor: Shancks
El 4 de Juliol surt la tercera temporada i despres del trailer que va sorti fa uns dies l'hype es sobre 9mil!!!!!Qui com jo esta que no aguanta les ganes???? Em fare un Mega-Ultra-Marato el mateix cap de setmana que surti!!!!

Re: Stranger Things

Publicat: 29 juny 2019, 17:22
Autor: Giggles
Hola!

Acabo de veure el trailer @Shancks i la veritat és que si abans en tenia ganes ara em moro de ganes!
I a sobre ara vull mirar les anteriors temporades però això pot fer-me després fer moltes comparacions i no gaudir-la del tot. Ah, no sé què fer! Sigui com sigui que arribi ja el 4 de juliol!! :ilu:

Re: Stranger Things

Publicat: 06 jul. 2019, 18:56
Autor: Shancks
Ja he acabat la 3ra temporada i es BRUTAL!!!!!

La veritat es que personalment crec que es molt millor que la segona temprada, es nota el creixement dels personatges.
Sobretot es nota que el presupost de la serie es molt mes elevat que a les temporades anteriors degut a la fama adquirida.

Un punt en contra seria que al creixer els protagonistes i ser uns adolecents, hi ha mes romanticisme pero un cop avançada la temporada ni es nota ni es exagerat.

A partir d'aqui spoilers!!!!!

Text amagat.


Val molt la pena!!!