Pàgina 1 de 1

The Owl House

Publicat: 30 oct. 2020, 16:28
Autor: manolini

The Owl House


Imatge
Nº Temporades: De moment una.
Episodis: 19
Duració: 22 minuts
Genere: ISEKAI , Fantasia, Comedia, Horror

Sinopsi:
La Luz es una adoleccent molt imaginativa e hiperactiva. La seva manera de comportar-se la fa diferent i dificil de portar, aixi que el seu entorn decideix internarla en un campament d'estiu , o mes aviat, un reformatori. Mentre espera el bus, ensopega accidentalment amb un portal que la porta al Regne dels Dimonis, on farà amistat amb una bruixa rebel,l' Eda, i un petit dimoni,el King. Encara que ella no té cap tipus d'habilitat màgica,la Luz seguirà el somni de convertir-se en una bruixa com la dels seus llibres preferits sota la tutela de l'Eda, però el món on es troba no es tan pacific com creia.

OPENINGGG

Text amagat.

Imatge

Opinió personal
És nota moltissim totes les infuencies frikis i d mangaanime que tenen els creadors. PERO MOLTISSIM. I per això m'agrada molt XD
Reconec que la vaig començar ja que estic al dia del mon fandom, i fa relativament poc tothom estava que no cagava per el tema AMITY x LUZ, una ship que s'habia fet canon en la serie. Però seré sincera, i es el que menys m'ha agradat de la serie. La manera en com tracten l'enamorament instantani que te la Amity dun episodi per laltre per la Luz no te cap mena de sentit ni transfons, es nota que els autors ho van forçar nomes per el tema SHIP, si no hagues sigut forçat per el tema ship haurien aprofundit mes en el enamorament de l'amity durant cada episodi, no d'un per l'altre. Fatal. Hagues preferit que no ho fessin. Per sort van adonarsen de la cagada i en els ultims episodis, BASTANT GENIALS I PLENS DE DRAMA I LORE, van fer que l'amity no sortís en cap moment, ja que si haguessin seguit fent les escenes fanservice de ella i la luz, hagues baixat el nivell de manera abrupta i fatidica.
Imatge
Penso que el guió esta molt ben fet, els personatjes son ben carismatics, i que la comedia i el drama estan ben aconseguits. Estic intrigadissima per el dolent, i per la illa sencera, sento que ens han donat milions de pistes que no he conseguit entendre i espero que ens donin respostes poc a poc en la seguent temporada!!!
Imatge
EL MILLOR PERSONATJE SENS DUBTE ES AQUEST INFRASER: CADA COP QUE SURT EM MORO DE RIURE ES HORRIBLE XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Imatge