Pàgina 1 de 1

The Witcher (Netflix)

Publicat: 21 des. 2019, 19:00
Autor: Shancks

The Witcher


Imatge

Any: 2019
Genere: Fantasia medieval, Drama, Magia, Aventures
Canal: Netflix
Nombre de capitols: 8
Duració: 1h per capitol


Sinopsis:
Text amagat.

Opinio Personal
Ja coneixia el titol pels videojocs i despres de veure els trailers, en tenia moltes ganes. I aquestes ganes han estat mes que satisfetes, te tots els elements per convertirse en una gran serie en la meva opinio.

La recomano fortament i si temeu per que la cancelin, no us preocupeu, ja esta confirmada la 2na temporada desde abans que estrenes la 1ra.

Nota: 9/10

Trailer:


PD: Recomano no quedar-se nomes amb el primer o segon per fer-se una idea de l'historia, al capitol set es junta tot i de quina manera. Paciencia que tots els misteris es resolen poc a poc (no tots perque deixen per la proxima temporada pero si bastants).

Re: The Witcher (Netflix)

Publicat: 21 des. 2019, 21:35
Autor: Loraninja
Ostres, jo li tenia molta curiositat, però em tirava enrere que fos basat en els llibres. Conec The Witcher pel tercer joc, Wild Hunt, de CD Projekt, que em va flipar. Però clar, ara tinc al meu cap aquesta idea del món i potser no m'agradaria descobrir les diferències (entre el joc i la sèrie o els llibres).

Tot i així, m'agradaria veure-la en algun moment de la vida, sobretot si dieu que n'esteu contents de veure-la!
Igualment no tinc Netflix perque sóc una aferrada :huhuhu:

Re: The Witcher (Netflix)

Publicat: 22 des. 2019, 20:53
Autor: Minatoni
Justament avui mon pare em ve i em diu "hem vist a Netflix una espècie de Juego de Tronos..." i ja sabia que em diria això, hahaha. Diu que els ha agradat. N'hem vist el tràiler i pareix que ha d'estar bé...

Un dia d'aquests la veurem i direm coses ;)

Re: The Witcher (Netflix)

Publicat: 22 des. 2019, 21:04
Autor: UkiHana
El prota està buenorro. Ja heu captat tota la meva atenció... Que bo és ser una persona simple xDDD

Re: The Witcher (Netflix)

Publicat: 26 des. 2019, 13:51
Autor: manolini
Acabem de mirar el primer episodi i... Eeh.... De debò? Intentare donarli una oportunitat al segon pero aquest primer episodi es fa interminable i soso. Nobtinc ganes de seguirlo si esbaixi sempre. Es basicament una puta pelicula rancia medieval fantasia q farien al tv3 un dimarts per la tarda a la hora de la migdiada. No em trasmeten res, tot esta forçat i tampoc esque es noti q estigui fet amb mimo ni res, una persona amb ganes i amor podria fer algo visualment millor amb un pressupost de mil euros. La unica cosa bona es la persona que hagi fet la coreografia de les lluites del prota, escasetes tambe. Molta censura. Ja veurem el seguent..........

Re: The Witcher (Netflix)

Publicat: 27 des. 2019, 03:12
Autor: cosarara
Doncs en un parell o tres de dies me l'he mirat tota (la vaig acabar ahir a la nit), i he de dir que m'ha agradat. Les coreos de lluita són xules i l'univers està força ben muntat. La meva crítica principal és que la història està explicada d'una manera molt caòtica i desordenada.
Els personatges m'han caigut bé, bons, dolents i floreros (perquè sí, peca força d'això, tiabona aquí tiabona allà, però hem vingut al món a gaudir), i se m'ha fet molt fàcil de mirar.