Pàgina 1 de 1

Chernobyl

Publicat: 09 juny 2019, 21:16
Autor: Shancks

Chernobyl


Imatge

Any: 2019
Genere: Desastre nuclear, Fets reals, Historic, Drama
Canal: HBO
Nombre de capitols: 5
Duració: 1h per capitol


Sinopsis:
Text amagat.
Miniserie épica en cinco partes producida por HBO que dramatiza los acontecimientos que rodearon el accidente nuclear de Chernóbil en 1986 y los narran a través de la historia de los hombres y mujeres valientes que hicieron grandes sacrificios para salvar a Europa de un desastre inimaginable.

Opinio Personal
Pels de punta, ni mes ni menys, porto 2 dels 5 capitols i estic flipant amb la cruesa de la serie. No he pogut evitar donar-li al pause i vindre a compartir-ho.

Simplement dire que s'ha de veure, molt pero que molt interesant (i dur, molt dur tambe)

Trailer:

Re: Chernobyl

Publicat: 25 oct. 2019, 13:56
Autor: Ereza
Doncs me l'havien recomanada i ahir la vaig acabar de mirar. He de dir que el primer capítol no em va enganxar, perquè ja havia vist documentals al respecte (sempre m'ha interessat el tema), però després millora i t'explica més el drama humà, que als documentals sols se sol comentar amb xifres. Crec que tot està molt ben descrit i els actors ho fan molt i molt bé. L'única cosa que no em va convèncer va ser el fet de
Text amagat.
personificar tota la comunitat de científics en una sola persona (tot i que s'explica al final, suposo que per simplificar l'argument era millor així)

En definitiva, el de Txernòbil és un accident en què es veu com funciona tota la maquinària de l'estat, basada sempre en mentides i aparença. Em quedo amb la frase de: "Que com explota un reactor? Amb mentides."

Una sèrie molt dura, realista, però que val la pena veure, la veritat.