Pàgina 1 de 1

Tekkon Kinkreet

Publicat: 20 maig 2020, 16:10
Autor: cosarara
Imatge

Tekkonkinkreet


Ahir vaig mirar aquesta pel·lícula del 2006, basada en un manga del mateix nom de Taiyō Matsumoto (Ping Pong, Sunny, No. 5). Visualment, és una obra d'art en tots els sentits, amb un nivell de detall en els fons que em recorda a Ghost in the Shell (1995). Colors per tot arreu, i un ús del CGI espectacular (totalment integrat amb l'animació tradicional, sense deixar rastre). I clar, amb els personatges quasi surrealistes d'en Matsumoto.

Unes quantes imatges:
Text amagat.
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge


La història tracta dos nens orfes, en Negre (Kuro, violent, territorial, protector) i en Blanc (Shiro, innocent, infantil, i fins i tot retardat), que viuen als carrers d'una ciutat asiàtica. Allà es veuen embolicats en disputes de territori entre la màfia yakuza, la policia, i un gran magnat que vol convertir el barri en un parc d'atraccions.

Temes que es veuen reflectits a la pel·lícula són la dependència, la depressió, el contrast entre la innocència i la violència, i la por.

Us la recomano de tot cor, m'ha agradat moltíssim! Potser no serà el tipus de pel·lícula de tothom, però és un must watch.

Links:
https://en.wikipedia.org/wiki/Tekkonkinkreet
https://myanimelist.net/anime/2154/Tekkon_Kinkreet
https://kitsu.io/anime/tekkon-kinkreet