Pàgina 1 de 2

Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 19 oct. 2015, 10:58
Autor: UkiHana
Imatge

Boooooooooooones! El Bank m'ha xibat en un atac de hype extreme que ja tenim el poster oficial de la nova peli d'Star Wars! La meva font oficial de notícies (és a dir, en Bank també) afirma que avui sortirà el nou trailer (si no surt, les pallisses a ell :p)

Que comenci el hype! :scared:

Re: Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 20 oct. 2015, 09:50
Autor: UkiHana
Sabeu quina és la millor manera d'aquest món de despertar-se?? Amb un whatsapp de l'eròtic Bank amb aquesta preciositat...Què us ha semblat?? Jo ara mateix estic molt out, no puc deixar de mirar-me'l. Necessito temps per dir-vos si m'ha agradat o m'ha encantat.

Re: Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 20 oct. 2015, 13:22
Autor: Bank
(Bank intentant no cridar d'emoció...)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I ara que l'he vist a l'ordinador amb el volum a tope encara meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!
ES UNA PASSADA EL TORNO A MIRAR
.
.
.
UN ALTRE COP
val ja està
De moment amb els dos trailers i el poc que se sap de la peli ja he tret moltes teories, algunes de les quals serien una puta passada si les fessin (sobretot pels fans dels jocs), però que vec improbables. Per si un cas no dic res, perquè m'enrollaria moltíssim, però tinc moltes esperances en aquesta pel·lícula :red:
PER CERT heu notat que el Luke no surt al pòster ni al tràiler? (només el moment que acaricia al R2 amb la mà metàl·lica)

Re: Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 20 oct. 2015, 13:52
Autor: Nafi
Mare meva mare meva que ja arriba! Encara no estic preparada mentalment...
Veig que surten en Han Solo i la Leia I EL CHEWACCA però no en Luke, tot i així a la presentació de la Comic Con hi era també ell (està fet una mòmia) així que suposo que sortirà, tot i que potser menys. No se si m'agradarà molt això de fer un nou Darth Vader fins i tot amb la mateixa estètica, no se'ls hi ha ocorregut res millor? Però bueno s'ha de tindre esperança. THE HYPE IS REAL!

Re: Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 20 oct. 2015, 21:36
Autor: Meina
Uaaaaaah, quines ganes :uki:

La veritat es que fins fa poc, tot hi que era conscient que sortiria la peli i tal, no estava massa emocionada, ni motivada, nose, com si no em creies que sortiria una 7a peli de Star Wars, pero des de que ahir al matí, mig adormida, per TV3 van parlar de la peli i del trailer i tal, estic molt emocionada i ja tinc ganes que surti *-------*

P.D: Tot hi estar molt emocionada, tinc molt en compte que segurament la peli no li arribarà ni a la sola de les sabates a les 3 primeres pelis (4,5,6 ) intentar fer una continuació d'un classic tant bo no se si es massa bona idea... Tot hi aixi tinc moltes ganes de veure-la!!

Re: Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 20 oct. 2015, 22:36
Autor: UkiHana
Meina ha escrit:P.D: Tot hi estar molt emocionada, tinc molt en compte que segurament la peli no li arribarà ni a la sola de les sabates a les 3 primeres pelis (4,5,6 ) intentar fer una continuació d'un classic tant bo no se si es massa bona idea... Tot hi aixi tinc moltes ganes de veure-la!!
Oh, sàvies paraules!! A mi també em fa un poc de por que siguin tot efectes especials i que deixin molt descuida la història (que pel meu gust això és el que va passar amb la 1, 2 i 3...) però ja veurem, espero que hagin après un poc i que no sigui tot carreres especials i piuuumm piuuuuuumm

Per cert, a mi em fa falta el Luke! Pobret, pobret... Quan li diguin que no surt muntarà una escena al més pur estil...

Imatge

Re: Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 06 nov. 2015, 19:17
Autor: Bank
Què, us pensaveu que no podieu tenir més hype oi?
Us pensaveu que al cap d'un temps deixarieu de veure el tràiler i a esperar pacientment fins el 18 a veure què passa oi?

DONCS NO!! HYPE IS COMMING AGAIN!

Perquè el tràiler emès al Japó té contingut que no ha sortit als altres tràilers i bé, et fa replantejar-te l'existència de tot.
Us el deixo aquí.
Hype a lot
He mort.
No puc més vull la peli jaaa :riure:
Text amagat.

Re: Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 06 nov. 2015, 20:51
Autor: UkiHana
El trailer aquest només demostra que els japonesos no tenen idea d'anglès, perquè no serà que no s'entengui xDDDD I bé, de nou, el nom dels dos protas: Finn i Rei i el Chewacca molt perraco, massa eròtic per aquest món! :lloa:

Re: Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 09 nov. 2015, 12:08
Autor: UkiHana
I aquí teniu el primer spot per la tele!! :banana: :banana: :banana:


Re: Star Wars, The Force Awakens

Publicat: 09 nov. 2015, 12:26
Autor: Bank
Ja no tinc res més a dir
/me es converteix en una croqueta i baixa rodolant per la rampa del Halcón Milenario

MOLTES GANES DE VEURE LA PELI :banana: