Pàgina 1 de 1

Pokémon Detective Pikachu

Publicat: 13 nov. 2018, 17:58
Autor: Minatoni
Imatge

Què en pensau de la pel·lícula de Pokémon que ha de sortir aquest 2019?Per mi, no és una pel·li de Pokémon per res. Més aviat és una pel·li d'humor amb la típica mascota que es suposa que no ha de parlar i parla. Com Ted.

Re: Pokémon Detective Pikachu

Publicat: 13 nov. 2018, 18:31
Autor: Shancks
Minatoni ha escrit:
13 nov. 2018, 17:58
Per mi, no és una pel·li de Pokémon per res. Més aviat és una pel·li d'humor amb la típica mascota que es suposa que no ha de parlar i parla. Com Ted.
Resum ben fet del que en penso, ahir nit em van enviar el trailer i va ser molt creepy sincerament.

Re: Pokémon Detective Pikachu

Publicat: 13 nov. 2018, 19:06
Autor: UkiHana
Jo trobo que han fet el Pikachu massa kawaii. És evidentment una estratègia perquè el nostre kokoro l'estimi a més no poder i ens puguin colar, amb l'excusa, el merxandatge nou del pikachu peludito mofu mofu. No treureu res de la meva cartera (tret del peluix gegant de Pikachu peludito i alguna altra cosa més que tingui un Pikachu kawaii...)

I no hem parlat del més important...
Imatge
SPOOOKYYYYYYYYYYYYYY

El Jiggli pareix na Dolores Umbridge amb un atac d'estrenyiment. I trobaria IMPERDONABLE que canviessin la cançó del Jigglipuff. Dit això, bendiciones y buenas noches.
Imatge

Re: Pokémon Detective Pikachu

Publicat: 13 nov. 2018, 22:33
Autor: manolini
Imatge

Re: Pokémon Detective Pikachu

Publicat: 15 nov. 2018, 00:01
Autor: Grimmy
Doncs a mi aquests pokes realistes em donen una mica, només una mica de grima. Però la veu del Pikachu no és GENS kawaii. No la podré assimilar mai.

EDIT: Per exemple amb aquesta veu, no se'm faria gens estrany:

Re: Pokémon Detective Pikachu

Publicat: 16 nov. 2018, 20:59
Autor: aeab13
Com a peli americana meh, com a peli que té relació amb el món Pokémon és aberrant a més no poder.

Re: Pokémon Detective Pikachu

Publicat: 06 juny 2019, 20:26
Autor: Minatoni
Doncs l'altre dia anàrem a veure-la aprofitant la festa del cine (per tres euros vam decidir arriscar-nos).

He de dir que tot i que esperava que fos dolenta, la veritat és que pels comentaris que havia sentit no ho pareixia tant.

Així que amb aquesta idea vam anar a veure-la.

I he de dir que em va agradar.

La història no és res de l'altre món. Si li llevéssim tot el relacionat amb Pokémon seria una pel·lícula normaleta més. Però tampoc està malament.

I el que em feia passar més pena: la inclusió dels Pokémon. La veritat és que no em va parèixer inadequada (sorprenentment!); també em va agradar com van canviar el món Pokémon dels entrenadors, captures, gimnasos i lluites a la ciutat aquesta de pau i harmonia on no es fan servir les Pokéballs i la gent té un únic company Pokémon.

En Pikachu, tot i que als tràilers em va fer un poc de cosa, he de dir que no se'm va fer gaire pesat. I els protagonistes, tot i que un poc infantils, crec que no estaven malament.

I per acabar, les picades d'ullet que ens han fet als seguidors de la sèrie m'han agradat; he cregut que no estaven fora de lloc i complien amb el fanservice sense ser fastigós.

Així que... si vos sap molt de greu pagar per anar al cine, és cert que no és res de l'altre món; però en altre cas, és una pel·lícula més que decent per veure a casa i passar una bona estona.

Re: Pokémon Detective Pikachu

Publicat: 07 juny 2019, 11:58
Autor: BlackStar
També la vaig anar a veure al cine aquesta pel·lícula esperant que fos mediocre especialment en la inclusió dels Pokémon al mon real, però la veritat és que em va encantar com ho van fer, no semblava forçat en cap moment i hi van posar Pokémon de cada una de les generacions que han sortit fins ara cosa que no esperava ja que no pensava que passessin de la segona o amb algun miracle de la tercera.

La història si que és força normaleta però tampoc esperava res gaire complicat ja que el joc del Detectiu Pikachu també es bastant meh.

La veu del Pikachu(spoiler)
Text amagat.


La millor escena sens dubte és l'interrogatori del Mr.Mime, és 10/10 i el millor Pokémon de tots és el Ludicolo amb la seva esporàdica però gran actuació.

Després totes les referències a l'anime i les pel·lícules de Pokémon anteriors que deixen caure de forma subtil i que no molesta.
Text amagat.


Us animo que la mireu no cal que sigui al cinema, pot ser a casa perfectament, no es la pel·lícula del segle però esta força bé i més si tenim en compte com solen sortir els life action :lol: :lol:

PD: També han ficat el meme
Imatge

Re: Pokémon Detective Pikachu

Publicat: 09 set. 2019, 12:19
Autor: Lluis_Cat
Faig tard, perquè la vaig veure l'altre dia perquè la vaig trobar en català!
Trobo que van fer una bona feina amb el doblatge i al meu canal de youtube podem veure la petita adaptació de l'opening que van fer en català
Text amagat.

Ara la pel·li en sí. Una cosa que vaig odiar molt va ser la típica font asiàtica que per mi això no em va semblar gens professional, típic de nens que la posen perquè creuen que mola.
L'argument, em va semblar normalet, estava bé i les referències originals em van agradar força. Això sí, a mi la pel·li se'm va fer curta en el sentit que fan com petits trossos i no m'acaben de desenvolupar tot i la trobo força ràpida (amb un inici lent que potser es podrien haver estalviat i un amic que no torna a sortir en tota la pel·li)
Jo sóc dels defensors dels dissenys dels Pokémon, em moro d'amor amb en Pikachu i en Bulbasaur i no se'n digui més, no tinc més arguments hahaha
Text amagat.

Força decent, m'esperava una cosa pitjor. Li donc un 7/10