Pàgina 1 de 1

Alex (FrenchGuyCooking) - Ramen Series part 2

Publicat: 26 abr. 2023, 08:56
Autor: Minatoni
Fa unes setmanes, n'Alex va recuperar la seva sèrie de vídeos sobre el ramen de fa uns anys per fer-ne una segona part:



És bastant interessant (tot i que es basa en la primera part, per tant, mirau-la si no l'heu vista) i, el que em va cridar més l'atenció, va ser el darrer vídeo que ha penjat:



Aquest vídeo no parla de com cuinar un bon ramen sinó de com menjar-lo: ens explica que això que podem fer de "fer cullerada" de la pasta (sigui amb la cullera o agafant els fideus amb els bastons) no és la millor manera de menjar aquest plat i tampoc hauríem de fer "succió" fent el buit; sinó que es tracta de fer-los pujar a través de l'aire...

Bé, mirau-lo, que no ho sé explicar tan bé com ell :p

Què en pensau?

La qüestió és... no deus acabar ple d'aire a la panxa menjant així?

Re: Alex (FrenchGuyCooking) - Ramen Series part 2

Publicat: 26 abr. 2023, 19:47
Autor: UkiHana
I ara aquest canal està bé, no com quan es va flipar fent vídeos que volien ser com a de documental però no, ara n'Alex torna a molar i a més et ven coses perquè el capitalisme existeix i el pobre noi és francès i ja prou té amb aquesta desgràcia que li va tocar a l'hora de néixer.

Re: Alex (FrenchGuyCooking) - Ramen Series part 2

Publicat: 01 maig 2023, 15:56
Autor: Minatoni


Ha anat a visitar una fàbrica de fideus ara. La veritat és que no m'imaginava que la pasta fresca es fes així per als restaurants gourmet (tot i que si ho penses un poc, té tot el sentit del món).

Això del Kansui m'ha recordat molt a quan vam fer ramen, hehehe. @Giggles, te'n recordes? :)

I res... l'home de la fàbrica...

Imatge

Re: Alex (FrenchGuyCooking) - Ramen Series part 2

Publicat: 03 maig 2023, 23:48
Autor: Giggles
Bon vespre !

Encara no he mirat aquests videos però tinc curiositat. El que passa és que quan miro aquesta mena de videos d'aquest friki automaticament s'encén en mi la bogeria del ramen i em venen ganes d'anar a comprar ingredients i passar-me hores cuinant. I de moment no puc permetre-m'ho perqué no tinc prou temps.
Però encara que sigui juliol hauria de tornar a intentar fer un ramen cassolà. Porto més d'un any volent fer un!

Tinc la iŀlusió d'anar a un lloc de Barcelona on venen congelat el rollito aquell amb una espiral rosa. El vull afegir al topping!