Tenen molt bona pinta, @Josep Navarro Bes!
Posa la recepta que has seguit, si vols!
Nosaltres ahir també en vam menjar, justament, però de les congelades del super oriental i he de dir que, tot i que es nota que les teves han estat tancades
amb amor*, tenen molt, molt bona pinta!
* jo ho faria pitjor xD
Sí, la pasta ha de ser molt prima, si no, et queden més tipus nikuman. Si no t'acaba de sortir, als supers orientals també venen els discs de pasta preparats (però no compris la "masa de empanadillas" dels supermercats occidentals, és una pasta totalment diferent).
Nosaltres, en comptes de fer-les al vapor, les feim a la paella. Na
@UkiHana et contarà com les fa ;)
Per acabar, si no vau fer servir salsa, milloren molt, amb salsa! Compte que no és
només salsa de soja, sinó que per una unitat de salsa de soja se n'hi posa una altra (o un poc menys) de vinagre (en teoria d'arròs, però pots provar-ho amb algun altre vinagre) i llavors mitja unitat o menys d'oli de sèsam (tot i que potser pots provar-ho amb un oli suau, no hi fotis oli d'oliva extra verge xD).
Et recoman al 100% que compris una botelleta de salsa de soja, encara que a la resta de la família li faci cosa. En venen baixa en sal, també, si és això que els preocupa! El que sí que et recoman és que ni de conya compris la marca Heinz: no és dolenta, però no és salsa de soja. Prova marques com Kikkoman o Yamasa. Nosaltres comprem botelles de litre (uns 7 €) i ens duren més d'un any al rebost. Si no en consumiu gaire, amb una botella petita ja t'anirà bé, però que no passis pena si està mesos abandonada al rebost, no torna dolenta ;)
Salut!