Tot i que ja fa uns anyets que se'n poden veure pel nostre país, us deixo un petit reportatge que he fet sobre els forns kamado. Aquest tipus de forn ha entrat dins de les cuines dels restaurants que volen estar a la última moda, i com que tot el que ve de l'orient més oriental d'Àsia està que ho peta, el kamado s'ha convertit en el non plus ultra de la cuina internacional de moda.
Tot i que el kamado que es comercialitza a occident no té res a veure amb el kamado tradicional japonès, a excepció amb els fabricats a l'Argentina, us deixo un petit escrit sobre les meravelles i delícies d'aquest estri culinari.
http://japaniums.blogspot.com.es/2018/0 ... amado.html
Kamado
- Minatoni
- Administrador
- Tadaima!
- Entrades: 2571
- Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
- Pronom: Masculí
- Gràcies donades: 2210 cops
- Gràcies rebudes: 991 cops
0
1
Ostres, jo volia fer una cosa semblant per fer yakiniku.
Crec que se'n diu shichirin. No sé si és lo més adient però mira, és el que vaig trobar XD
Vaig comprar un cossiol i la idea era fer-hi uns forats i posar-hi una reixa, ja veurem com va, de moment ho tenc abandonat XDD
Crec que se'n diu shichirin. No sé si és lo més adient però mira, és el que vaig trobar XD
Vaig comprar un cossiol i la idea era fer-hi uns forats i posar-hi una reixa, ja veurem com va, de moment ho tenc abandonat XDD