Pàgina 1 de 1

[Anime de Temporada] Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Publicat: 28 nov. 2017, 15:53
Autor: Kosmoentelecheia
Imatge


Argument


En un interminable oceà de sorra sura a la deriva una illa vaixell, la Balena d'Argila. Molts dels seus habitants tenen el poder de la psicoquinesi, encara que portar aquest poder comporta morir de jove. A tots ells els espera una vida curta i tancada dins l'illa flotant, però un dia Chakuro troba, en un vaixell fortalesa en runes, al primer ésser humà que algú ha vist mai en el món exterior.

Aquesta obra prové del manga d'Abi Umeda, que encara segueix en publicació, i serà editada en una bonica edició per MilkyWay Ediciones.


Opinió Personal


Aquesta obra és una de les revelacions de la temporada pel que fa a l'anime, en un primer moment els seus paisatges i la bellesa dels seus dissenys et recordaran a Made in Abyss. Així estem davant d'una obra que es llueix pel que fa a l'aspecte visual, donant detall a les animacions tant amb els personatges, com al poder d'aquests (la saimia). Personatges amb trets infantils la gran majoria, donant sensació de joventut... una joventut que aviat es tacarà amb una trama fosca que ens portarà a un oceà de sensacions. Els personatges fan que els estimis, per les seves circumstàncies, però res és el que sembla.
Per tant un molt recomanable visionat, si la podeu veure ara que està a punt d'arribar al clímax de la sèrie, una vegada l'hagiu vist, no podreu evitar voler saber-ne més...


Aquesta sèrie la podreu veure els diumenges a la nit.Imatge


Espero us hagi agradat.

Kosmo.

Re: [Anime de Temporada] Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Publicat: 28 nov. 2017, 20:23
Autor: manolini
UAAAH PORTAVA MOLT ESPERANT AQUESTA SÈRIE!! Quines ganes de veurela, avui miraré el primer episodi i ja editare aquest missatge amb la opinió corresponent.

Re: [Anime de Temporada] Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Publicat: 29 nov. 2017, 20:47
Autor: Kosmoentelecheia
SI es que et fan posar la pell de gallina...

https://twitter.com/VIZMedia/status/935949005606993920

Re: [Anime de Temporada] Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Publicat: 29 nov. 2017, 23:53
Autor: lostbrain
Jo acabo de comprar el manga a MilkyWay a la cita #mangademedianoche de cada mes xD No tenia pensat pillar-lo però m'han convençut. A veure que tal. De l'anime, només he vist el primer episodi i bé. Però prefereixo començar amb el manga.

Re: [Anime de Temporada] Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Publicat: 01 des. 2017, 01:06
Autor: Kosmoentelecheia
Jo també! quina versió t'has agafat? jo l'Alternativa!

Re: [Anime de Temporada] Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Publicat: 01 des. 2017, 10:55
Autor: lostbrain
Ídem! L'alternativa mola molt més xD En principi m'arriben avui, ja tinc ganes de començar-la.

Re: [Anime de Temporada] Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Publicat: 02 des. 2017, 00:38
Autor: Skuld
Sé que és una obra molt aclamada aquesta temporada, però en el meu cas no acabo de trobar-li l'essència. És a dir, tot és preciós i a nivell visual està a un altre nivell, però a banda de l'aspecte artístic em deixa una mica indiferent. Realment crec que a hores d'ara la segueixo veient per l'Ouni, que fins el moment és l'únic personatge que m'interessa i m'ha cridat una mica l'atenció.

Re: [Anime de Temporada] Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Publicat: 04 des. 2017, 14:07
Autor: robguerrero
Jo esperaré que acabi, pero realment pel que he vist a partir del capítol 3 s'acaba liant molt. Jo vaig descobrir el manga i em va cridar molt l'atenció així que amb l'anime vull treure conclusions.

Re: [Anime de Temporada] Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Publicat: 05 des. 2017, 18:03
Autor: Skuld

Cada vegada veig més clar el motiu pel qual no em convenç: poden passar totes les desgràcies que vulguin, que no aconsegueixen que senti res per la majoria de personatges a banda de la meva clara excepció ja que tinc una clara predilecció. N'hi ha pocs (per no dir cap) que hagin tingut un mínim desenvolupament o impacte com per poder sentir pena. Per altra banda, una de les coses bones és que les morts són realistes. Ningú, per més hàbil que sigui, pot estar segur de no morir en un instant. És a dir, els que millor lluiten tenen avantatge, però això no els fa immortals i un sol descuit és suficient per acabar-los i no tardar tres hores a palmar; que és el que acostuma a passar, si li dónes l'esquena a l'enemic, et disparen.

EPISODI 9 (SPOILERS)

Tenint en compte el que he dit però, he d'admetre que aquest últim episodi ha estat el que més m'ha agradat fins ara en tots els aspectes ja que han sabut explotar l'emoció molt millor que no pas altres vegades. Pel que fa la història és tot molt previsible: mor en Nibi i, si us sóc sincera, des del "jo també vinc" no podia pensar en cap altra conclusió que no fos aquesta. Com ja deia però, sí que hi ha una mica més de sentiment perquè els últims episodis es va anar explicant la seva relació amb l'Ouni i vulguis que no, el fet de conèixer-lo des d'una altra perspectiva fa que interessi més (juntament a una personalitat més atractiva que la resta pel que fa al meu gust). A més de simplement intuir-ho perquè es deia, vam poder veure com naixia la relació i l'afecte entre ells. I perquè obviar-ho, li han donat una mort més especial que a la resta als braços del seu millor amic i un comiat (cosa que agraeixo). Sé que no ho poden fer amb tots perquè seria estrany i poc pràctic tenint en compte la durada de l'anime, però potser haurien de deixar clar quins són els personatges "importants" perquè sinó tots semblen afegits de més a més.

La reflexió sobre el dolor que fan al que podríem dir "segona part de l'episodi" pot ser convenient per convèncer algú extremadament innocent, però el dolor és importantíssim i a hores d'ara fa falta més que això per persuadir algú. La resposta al pacte era més que òbvia, típic, el de sempre: no volen oblidar els seus amics, són emocions falses, el que han lluitat no servirà per res si obliden, ara tenen records bons i dolents, un se salva a un mateix etc. Innovació poca, la veritat.