Pàgina 1 de 1

Drifters

Publicat: 08 oct. 2016, 10:35
Autor: Kouen Ren

Drifters


Bueno, després de tants de dies esperant ha sortit el primer capi de Drifters, el seinen del mateix autor que Hellsing xD

Imatge

Capítol 1:

Text amagat.

Millor personatge de moment xD:
Text amagat.

Re: Drifters

Publicat: 06 nov. 2016, 13:53
Autor: Kouen Ren
Ara que ja he vist uns quants capítols puc dir que m'està agradant bastant. De moment molts dels personatges que intueixo que seran principals només han tret el cap en un capítol, no obstant això, amb els 3 Drifters que acaparen el protagonisme ni ha prou per veure que la sèrie mola.
En l'últim capítol que ha sortit hem pogut veure com una bona estratègia sobre uns enemics exageradament confiats pot fer caure tot un exèrcit (joder que burros són els soldats enemics xD). Entre tot el que hem anat veient el protagonista ha destacat ja en moltes escenes d'aquelles en que una imatge es queda gravada en la ment.
Text amagat.

De moment només em puc queixar d'una cosa que em fa molta ràbia, i és que es salten l'opening cada setmana em lo que mola :scratch:

Re: Drifters

Publicat: 06 nov. 2016, 15:13
Autor: robguerrero
Vull veure-la un cop tingui prou capítols per entendre per complert la història, quan estigui suposo que publicaré les meves impresions, de moment intueixo que promet.

Re: Drifters

Publicat: 12 des. 2016, 01:44
Autor: NeKKa
Quan vaig saber qui era l'autor d'aquest anime, m'hi vaig llençar de cap. Hellsing em va agradar moltissim, i he de dir que Drifters em va donar una gran sorpresa, ja que la història es molt diferent del que es veia en el Trailer, però porto uns quants capitols i cada vegada m'agrada més