Pàgina 1 de 1

Another

Publicat: 16 març 2016, 15:30
Autor: Meina
Aprofitant que la Michi en va parlar en el seu post de presentació, a aquí us porto:

Another

Imatge

Títol: Another
Títol original: アナザー (Anazā)
Creador:Ayatsuji Yukito
Gènere: Drama, Horror, Misteri, Gore, Terror psicológic, Thriller psicológic
Capítols: 12 + OVA
Estudi: P.A. Works

Argument: A la primavera de 1998, l'estudiant de novè any Kōichi Sakakibara, es trasllada de Tòquio a Yomiyama, la ciutat natal de la seva mare, perquè el seu pare havia anat a treballar en una investigació a l'Índia. El seu trasllat va ser a l'escola Yomiyamakita del nord a la classe 3-3. A causa d'un pneumotòrax en Kōichi va haver de ser hospitalitzat just quan van començar les classes. Durant la seva hospitalització els representants de la classe en Tomohiko Kazami i la Yukari Sakuragi li van fer una visita.

En Kōichi finalment arriba a assistir a les classes i tracta d'adaptar-s'hi, però no pot deixar de notar l'estrany comportament dels seus companys. La Mei, una noia que va conèixer a l'hospital pertany a la seva mateixa classe, però la taula que utilitza és bastant vella i diferent al de la resta la classe. Ella sempre està sola i ningú sembla preocupar-se per la seva presència o tractar de parlar amb ella. Inicialment, en Kōichi creu que és un cas d'assetjament escolar, però s'adona que fins i tot els empleats i professors de l'escola actuen de la mateixa manera. L'ambient una mica aterridor en la seva nova classe, sembla tenir un fosc secret que cap dels seus companys de classe vol revelar.

Imatge

Opinió personal: Jo en realitat no he vist l'anime, sino que em vaig llegir el manga, però crec que no hi han masses canvis d'un al altre. A mi em va agradar moltissim, tot hi que han alguns moments que et deixen sense respiració del impacte que et donen. La recomano molt!!

Nota: 8,5/10

Imatge

Re: Another

Publicat: 16 març 2016, 15:58
Autor: UkiHana
La vaig veure no fa gaire perque me la vas recomanar!!

Al contrari que la Meina, jo nomes je vist l'anime i em va sorprendre moltíssim! Des del primer moment la història em va atrapar, em va enganxar moltíssim... Recordo que ja al primer capítol em va deixar amb una intriga brutal.

Sense fer spoiler diré que està molt ben contada, perquè al principi penses que les coses són d'una manera i al final no són així i estàs uns quants capítols on fire pensant d'una manera perquè està tan ben plantejada que et fan pensar així.

A més, per ser un anime de terror l'argument està molt ben pensat, no és el típic de susto i gore gratuït perquè si, sino que hi ha un misteri darrere que fa que vulguis veure més!

Per acabar, a mi em van agradar molt els colors de l'anime, molt foscos i que creen un escenari adient i perfecte!

En definitiva, que segur que no us decebrà, fins i tot als que no us acaba de fer el gènere! Jo no sóc massa ni de gore ni d'animes de terror, però Another em va agradar molt!!