Pàgina 1 de 1

Fansubs recomanables

Publicat: 15 març 2016, 12:36
Autor: Shancks
He pensat que seria interesant compartir fansubs i pagines anime (sense posar el link, nomes el nom) que en agradin.
Amb els animes en emisio es sol utilitzar pagines como AnimeFLV, AnimeID o JkAnime amb anime streaming pero per finalitzades jo personalment busco la maxima qualitat i es millor baixar-ho en 720p o 1080p i mirant el tipus de subtitols.

Aixi doncs deixo uns cuants fansubs que jo considero "bons" per trobara animes amb mes qualitat que per streaming..

Imatge

- Ctrl+Z no Fansub, aquest esta molt be pero tenen animes puntuals, nomes una seleccio dels animes en emisio i algutn més de finalitzat. Solen tenir bastant de genere romantic o shoujos en general sobretot. Tambe fan re-versio BD.

- DSants-Subs, aqui es fixen molt en la qualitat i solen tenir la versio Blu-Ray pero tarden moolt en publicar. Ademes tenen generes molt variats.

- Wing Zero Fansub, aquest es un dels fansubs que mes m'agraden (la seva versio de Hunter x Hunter es la millor acualment), tot i que es una mica d'utilitzar ja que tens que estar registrat per descarregar i es estil forum.

- Backbeard Fansub, aquest tambe m'agrada bastant i cuiden molt el tipus de lletra fins hi tot cambiant cursives i color de lletra segons el personatge o dialeg (recomano la seva versio de Naruto, Fairy Tail i HxH), pero lamentablement surten noves coses molt de tant en tant.

- Union Fansub, es un forum de descarreges principalment tan Directa com Torrent, traduexen alguna cosa principalment pelicules pero realment fan recopilacio de tots els fansubs de bona qualitat en un sol lloc i pots trobar molt bones coses a 1080p,etc. Recomano registrarse aqui, de moment cap problema al descarregar, sempre de bona qualitat i moltes vegades amb varies versions amb captures de cada anime per que escullis la que mes t'agradi.

-Az-Animex, aquest l'he trobat avui, la seva seccio de complerts es bastant extensa i tenen bastants animes de la temporada (1 o 2 capitols enraderits alguns pero). No tradueixen ells al igual que Union Fansub, es recopilacio d'altres.

- Black&White no Fansub, es un fansub quasibe exclusiu de naruto pero de bona qualitat i surt regularment.

- Horrible Subs, es un fansub en angles pero de molt bona qualitat, solen agafar els capitols oficials de Crunchyroll i subtitulan ells, els he usat quan no podia esperar a la versio en castella o algo aixi XDD

Espero que sigui d'ajuda i que compartiu mes fansubs que jo no hagi posat :P

Re: Fansubs recomanables

Publicat: 17 març 2016, 13:04
Autor: Nafi
Jo per ara afegeixo només un fansub però que últimament el faig servir més que AnimeFLV:

- Seiko Subs: sembla un fansub bastant petitó (no ho se, tampoc he cotillejat massa) però la qualitat és molt bona i a més fan animes de la temporada i amb bona velocitat (sense perdre qualitat). L'he començat a seguir per Boku Dake que he vist sempre a través d'ells, treuen el capítol els divendres sempre i amb bona qualitat. Jo a part de Boku Dake segueixo també Ajin, que com la van començar una mica més tard de que comencés van uns capítols enrere però per a mi val la pena esperar.

Re: Fansubs recomanables

Publicat: 17 març 2016, 14:34
Autor: Shancks
Gracies per la recomanacio Nafi!, ara li dono un cop d'ull al fansub :)

Re: Fansubs recomanables

Publicat: 29 març 2016, 00:34
Autor: Shancks
Avui buscant un fansub decent per veure Showa Genroku Rakugo Shinju m'he topat amb PuyaSubs, la veritat es que no em puc queixar, els subs es llegeixen be i la qualitat es 720p.
Tenen quasibe tots els de la temporada actual i a mes a mes pujen despres la versio blu-ray que es interesant per quan fem Anime Time.

Re: Fansubs recomanables

Publicat: 11 abr. 2019, 17:18
Autor: Loraninja
Com que estem en un fòrum en català, m'agradaria fer menció d'un fansub català, CatSub, que tradueixen l'anime ells mateixos al català en la millor qualitat possible. Alguna vegada han fet algun manga, però la majoria és anime, pel·lícules, i alguna cançó. I és el primer fansub en català de la història dels fansubs!!


Spam Spam SpamSpam Spam SpamSpam Spam SpamSpam Spam SpamSpam Spam Spam

Re: Fansubs recomanables

Publicat: 11 abr. 2019, 18:15
Autor: Ereza
Com que la @Loraninja ha ressuscitat el fil amb spam descarat, aprofitaré per escriure-hi en general de fansubs en català (recomanables o no). A banda de CatSub, del qual trobo que seria lleig que en parlés jo, n'hi ha tres més actualment actius:

Lluna Plena no Fansub
Sens dubte el fansub més important en l'actualitat en català. Fan de tot, però m'atreviria a dir que en l'actualitat hi ha més manga que anime. El nivell de qualitat sol ser molt bo i hi ha novetats sovint.
Text amagat.


Ippantekina jimaku
És un fansub valencià, per la qual cosa fan servir una variant de la llengua que potser us pot semblar estranya. Fan moltes coses i sovint animes "al dia", però ja sabeu la dita, "qui molt abraça, poc estreny", així que la qualitat no és la millor del món.

El Detectiu Conan en català
El nom ho diu tot. Tradueixen al dia el manga del Detectiu Conan. L'he fullejat una mica i penso que la qualitat és prou bona.

A banda d'aquests, podríem parlar dels fansubs històrics "importants":

Animelliure Fansub
Va ser en el seu moment el més important (abans que li prengués el lloc Lluna Plena), actualment costa força trobar el material que van fer i la qualitat era força irregular (en base a qui portés el projecte).

Seireitei no Fansub
Fansub que traduïa al dia el manga de Bleach al català. Acabat Bleach van decidir retirar-se. Bona qualitat.
Text amagat.


XOP Fansub
Fansub valencià molt productiu anys enrere. No n'he descarregat res així que no puc opinar pel que fa a qualitat, però crec que mereixia estar a la llista de fansubs "importants".

Acabaré fent spam: hi ha un web anomenat Fansubs.cat on es poden veure totes les notícies dels fansubs en català (i llegir-ne tot el manga editat).

D'altra banda, volia comentar que tant HorribleSubs com PuyaSubs, que són fansubs que vau recomanar en aquest fil, l'únic que fan és robar els subtítols de Crunchyroll i fer-los passar com a seus. És per això que són gairebé instantanis a l'hora de publicar sèries només emetre's. La moralitat d'això ja la deixem per a un altre fil, si de cas.

Finalment, acabo parlant d'altres fansubs que conec que no són en català:

Commie Subs
Fansub en anglès força gran. No tinc clar que no treguin els subtítols de plataformes com Crunchyroll, però almenys s'esforcen a posar-hi estils, karaokes, etc. Tot el que he vist seu m'ha semblat de molt bona qualitat.

Nanikano Fansub
Fansub en espanyol ja desaparegut fa molts anys enrere. Era dels pocs fansubs amb una qualitat suprema, era molt poc habitual veure-hi faltes i l'edició estava cuidada al màxim (estils, karaokes, colors, etc.). Una pena que desaparegués, per a mi era el fansub de referència en espanyol i el meu màxim objectiu era arribar al seu nivell pel que fa a qualitat.