Pàgina 1 de 1

Magatsu Wahrheit: Zuerst

Publicat: 10 gen. 2021, 16:32
Autor: cosarara

Magatsu Wahrheit: Zuerst


Imatge

12 episodis, temporada de tardor de 2020.

O, en català, una cosa així com "la veritat dolenta: primera part". O sigui, Wahrheit és veritat en alemany, i Zuerst vol dir 1r. I magatsu és japojapo.
Magatsu Wahrheit és un MMO pel mòbil, que no hi he jugat però vaja, d'entrada un anime basat en un joc pel mòbil dius uff. Però la veritat és que mola! O sigui, d'aquesta temporada passada ha estat lo milloret que he mirat.
L'animació està prou bé. De vegades alguna escena dius fua, heu apurat amb el pressupost eh, però en general és maco, té el seu estil propi guai.

I la història doncs és força profunda. Tens un món així tipu any 1920, però amb una mica de màgia, i han començat a aparèixer uns monstres mutants xungos. L'exèrcit no dóna l'abast per protegir la gent, però alhora no permeten tenir armes a la població civil per evitar revoltes (clàssics de la monarquia autoritària vaja), total que hi ha un mercat negre d'armes que t'hi cagues i el nostre protagonista s'hi veu ficat per error. Liades polítiques, conspiracions, màgia, el que vulguis i més.

Té un 6.61 a MyAnimeList, o sigui, potser sóc jo que tinc mal gust.
@El Hespiritu en va fer un comentari aquí: anime-tardor-2020-t1515-10.html#p15655 (al final del post).

A veure si li fan la 2a temporada!