Pàgina 1 de 1

Jujutsu kaisen anime de temporada

Publicat: 26 oct. 2020, 10:54
Autor: BlackStar

JUJUTSU KAISEN


Imatge

Informació General

Origen: Manga amb el mateix nom que actualment conta amb 117 capítols
Capítols: 4 de un total de 24 que tindrà aquesta primera temporada
Gèneres: Acció, Horror, Dimonis, Supernatural, Escolar, Shounen
Estrena: 3 d'octubre del 2020
Estudi: MAPPA (recomano que mireu practicament tots els animes que han fet https://myanimelist.net/anime/producer/569/MAPPA)

Argument

En un món on els dimonis s’alimenten d’humans insospitats, es van perdre fragments del llegendari i temut dimoni Ryoumen Sukuna. Si algun dimoni consumeix les parts del cos del Sukuna, el poder que guanyen podria destruir el món tal com el coneixem. Afortunadament, existeix una misteriosa escola d'exorcistes que existeixen per tal protegir l'existència de la població.
Yuuji Itadori és un estudiant de secundària que passa els dies visitant el seu avi a l'hospital. L'Itadori posseeix immensa força física és una cosa que cal veure. Tots els clubs esportius volen que s’uneixi, però l'Itadori prefereix estar amb els marginats de l’escola al club ocult. Un dia, el club aconsegueix posar les mans en un objecte maleït precintat, però poc saben el terror que desencadenaran quan trenquin el segell que conte el dimoni!

Imatge

Opinió personal

Text amagat.

Bé de moment només portem 4 capítols però des del primer que em va enganxar molt aquest anime, tot e que fa m'agrada, l'animació es espectacular, les lluites no son gens avorrides, la música es top i els personatges m'encanten en tot fins i tot els amics de l'Itadori que poc tornaran a sortir segurament jajajaj.
en fi la recomano molt fort

Re: Jujutsu kaisen anime de temporada

Publicat: 15 gen. 2021, 02:35
Autor: Natalia TK
Estic obsesionadaa! He fet com 13 fanarts ja, espero el prox. cap dema de tots motius!
Text amagat.
Tinc la sensació que falta molt per que l'Itadori torni a reviure pels demes? M'esta impacientant,
i que s'hagin carregat el domini del pallo de cabell blanc tan rapid em desconcerta una mica :dolor:
La serie fa sensacioo de boku no hero i d gray man xd
Anyway les batalles son brutaals, i els personatges🔝👌, a veure com seguiráaa

Re: Jujutsu kaisen anime de temporada

Publicat: 19 gen. 2021, 17:36
Autor: Lluis_Cat
Doncs per fi l'últim capítol en Yuuji torna a l'institut i es retroba amb els seus companys. Hi ha gent que l'escena li sembla graciosa, però a mi em va fer passar molta vergonya xD. En Gojou i les seves idees de bomber. Tenia ganes d'un retrobament més emotiu o èpic enmig del torneig, però tenint en compte la personalitat dels personatges, era una mica impossible.
Per altra banda, que malament que em cau el director i la seva obsessió de matar en Yuuji i a sobre volent-hi arrossegar els de tercer! :enfadat:

Re: Jujutsu kaisen anime de temporada

Publicat: 22 gen. 2021, 11:48
Autor: drew-kun
Doncs he començat a veure-la fa poc i us he de dir que m'ha sorpres gratament. Si, es cert que el primer capitol el trobo recarregat amb informacio que no m'importa una merda i absurd, perque qualsevol persona amb dos dits de front sap que si un monstre ataca el teu institut per un tros de cadaver d'un altre monstre l'ulitma cosa que has de fer es menjar-te'l. Tot i aixi tot el que ve a continuacio m'ha agradat.

Els personatges em semblen molt ben portats (excepte el prota, pero ja he assumit que un prota insoportable que crida molt i que donaria la vida pels amics que acaba de coneixer es algo del que el shonen no es pot lliurar). En general son tots antipatics, pero es que la feina de bruixot no es agradable i el propi manga no la romantitza com en altres shonens, mes aviat al contrari. Una altra cosa es que tenen caracteristiques amb la que et quedes. La pija que odia el poble perque la gent d'alla feia bulling a la seva amiga de ciutat, el noi que nomes diu coses de menjar perque els seus encanteris verbals son perillosissims, la noia que no te poders per veure malediccions pero aixo no li impedeix ser una bona bruixa, i no parlare del panda o dels membres de Kioto perque es spoiler del manga.

De moment els dos arcs que he vist sencers (els dos que han adaptat en anime) m'han semblat molt ben portats. Nomes espero que en un futur l'autor no s'hi cagui a sobre.

Btw, algu em podria explicar exactament els poders d'en Gojou? L'Infinit? Aixo vol dir que es un esser omnipotent? Lo de crear barreres es algo similar a la paradoxa d'Aquiles i la tortuga o m'ho sembla a mi? L'infinit tambe li permet disparar rajos? Collons aquests poders son mes complicats que els dels jojos.