Pàgina 1 de 1

Hourou Musuko

Publicat: 29 des. 2019, 03:18
Autor: BlackStar

HOUROU MUSUKO


Imatge

Detalls

Titol: Hourou Musuko
Autor: Shimura, Takako
Gèneres: Drama, Romanç, Escolar, Seinen, Slice of Life
Estudi: AIC Classic
Capítols: 1 Temporada de 11 capítols
Estrena: 14 de Gener de 2011

Argument

Shuuichi Nitori, el graduat afeminat, es considera que és una de les noies més maques de l'escola, però molt per al seu disgust, en realitat és biològicament masculí. Afortunadament, Shuuichi té un amic de la infància que té sentiments similars de malestar relacionats amb la identitat de gènere: la Yoshino Takatsuki, que, tot i que és biològicament femenina, no s’identifica com a nena. Aquests dos amics comparteixen un secret semblant i es troben sola entre si, tanmateix, les seves vides es compliquen encara més quan han de trepitjar les aigües desconegudes d’una nova escola, intentar fer nous amics i lluitar per mantenir-ne les velles. Davant de probabilitats gairebé insalvables, han d’aprendre a afrontar les dures realitats del creixement, la transexualitat, les relacions i l’acceptació.
Elogiat com una decisió seriós de la identitat de gènere i les lluites LGTBI, Hourou Musuko de Takako Shimura tracta dels intents de Shuuichi i Yoshino de descobrir el seu autèntic cos a mesura que entren a la pubertat, es fan amics, s’enamoren i s’enfronten a opcions molt reals i difícils.

Imatge


Opening i Ending

Text amagat.

Opinió Personal

Text amagat.

Imatge

Re: Hourou Musuko

Publicat: 29 des. 2019, 19:59
Autor: Atir dels Senders
Ostres @BlackStar, vas a la velocitat de la llum mirant anime xD

Doncs aquest anime jo el vaig veure ja fa un temps i em va agradar molt. No havia vist mai cap anime que tractés el tema del gènere com aquest, des del punt de vista de diversos personatges (entre els quals els protagonistes) i amb tanta calma i naturalitat, sense ecchi com bé dius tu.

I l'opening i ending estan bé! S'enganxen depressa, per això... I waaaanna cry for youuuuu :musica: