Pàgina 1 de 1

Psycho-Pass 2

Publicat: 01 des. 2019, 00:15
Autor: cosarara
Imatge

He començat la infame segona temporada de Psycho-Pass. De moment n'he vist 4 capítols. Em falla bastant la memòria amb els fets de la primera temporada, i estic amb el dilema aquest que no la recordo prou bona per tornar-la a mirar però per altra banda no recordo coses que són importants.

De tota manera volia comentar especialment dos punts:
1. La inspectora kouhai que només fa que portar la contrària és més pesada que una mosca, és insuportable. Un personatge per ser maco ha de tenir coses bones i dolentes, però la tia aquesta no té res de bo, i em molesta.
2. Collons quanta violència. Vull dir, la primera temporada no era ben bé pacífica (per exemple, el primer episodi era molt violent), però especialment aquest capítol 4 ha estat molt desagradable. Em costa emfatitzar com ha estat de gràfica la cosa. I a més, una violència purament psicòpata, cruel, sense motiu. En resum, gratuïta. M'ha regirat força l'estómac (figurativament).

Si bé com a escenari distòpic cyberpunk de moment compleix perfectament, la premissa de moment em sembla bona, i els personatges no estan malament (amb un parell o tres d'excepcions, vaja), potser ho deixaré aquí. O seguiré un dia que em senti amb la pell més dura, ja veurem.

L'heu vist tota? Algun drop? Què en penseu?

Re: Psycho-Pass 2

Publicat: 02 des. 2019, 15:23
Autor: UkiHana
Wolas cosis!

Jo la vaig veure en el seu moment i no recordo gaire cosa, només que en general no em va acabar de fer el pes perquè la primera temporada és molt bona i aquesta, en comparació, em va semblar més fluixa i com molt gratuïta, però hi ha el Ginoza que a cada capítol que passa és més husbandasso i bé, per això es suporta. És a dir, no li poso un 2, però un 5 o 6, sobretot en comparació amb la primera temporada. Les coses que recordo no te les puc comentar perquè crec que passaven més endavant, així que no spoiler team, ja ho comentarem més endavant!

Ara, la kouhai imho té una hòstia sempre, però molt heavy, tens com tota la raó del món. De totes maneres, la recomano per poder veure la tercera temporada (tot i que després de la segona has de veure la peli del Kogami i les tres de Sinners of the system que, de moment, només he trobat la primera peli jo, no sé si algú ha tingut més sort...). Ànims amb la temporada, que és curtetaaaa!!