Pàgina 1 de 1

[Anime de Temporada] Beastars

Publicat: 24 nov. 2019, 23:47
Autor: El Hespiritu
Molt m'haurà d'agradar algún dels que encara no he encetat per a robar-li el títol de Millor Anime de La Temporada
Imatge
Estudi: Orange
Director: Shinichi Matsumi
Música: Satoru Kousaki
Seiyuu: Kobayashi, Chikahiro (Legoshi) / Ono, Yuuki (Louis) / Senbongi, Sayaka (Haru)
Basada en el manga de Paru Itakagi.

Sinopsi:

Imatge

L'assassinat d'un membre de la Cherryton Gakuen tensa la dificil convivència entre estudiants herbívors i carnívors, la qual cosa resulta especialment incòmoda per a en Legoshi, un llop gris amb un físic tan amenaçador com amable és el seu cor.

Imatge

Tot el que en Legoshi li demana a la vida és passar el més desapercebut possibe mentre mira de graduar-se i ajudar entre bambalines els seus companys del Club de Teatre, liderat per en Louis, el príncep daurat de l'acadèmia, d'orgullosa cornamenta i complexa personalitat.

Imatge

Trobar-se inesperadament amb la Haru, una conilleta solitària que parla amb les flors i té molta traça abaixant cremalleres de pantalons no l'ajudarà gens a mantenir la pau.

Imatge

De sobte, tots els seus instinctes com a mascle i depredador es desfermen i en Legoshi descobreix que fer-se adult és una cosa aterradora.

Imatge

La CGI pot agradar més o menys (jo la trobo prou ben apanyada) però la qualitat narrativa és inqüestionable i el disseny de personatges, èlit.
Hi estic fascinat.

He fet discretes averiguacions i sembla que hi ha bones possibilitats que l'autora de l'obra original, la Paru Itakagi, sigui una femella hetero amb no gaire fixació Fujoshi (per a ésser japonesa, em refereixo).

O sigui que m'estic plantejant stalkejar-la a veure si hi ha sort i resulta que ens coincideixen els períodes de zel.

Una femella que es capaç d'escriure així procrearà cadells que serien la joia de qualsevol partida de caça.

Re: [Anime de Temporada] Beastars

Publicat: 07 gen. 2020, 16:13
Autor: El Hespiritu
El meu tema OP preferit de la temporada ha estat el Tit for Tat, dels MYTHandROID, a l'anime de l'Heroi Extremadament Cautelós.

Però el de Beastars ha estat entre els finalistes. Al principi no em feia gaire el pes i a mesura que l'anava escoltant, m'ha anat agradant més i més.

ALI / WildSide

(Video Musical Oficial)
Text amagat.


Imatge