Pàgina 1 de 1

Kanata no Astra

Publicat: 20 set. 2019, 17:37
Autor: Morte-Diem
Imatge


Kanata no AstraInformació general
Nom: Kanata no Astra
Estudi: Lerche
Gènere: Sci-Fi, Aventura, Misteri.
Any: 2019
Capítols: 12
-Ve d'un manga.

Argument

L'Aries és una estudiant universitària d'un món futurista que ha sigut convocada per fer un viatge a un planeta veí. Aquests tipus de viatges són bastant freqüents en aquesta època, i 10 o 50 anys llum, ja no són un problema per l'humanitat.
L'Aries s'uneix en un grup de 7 persones més per realitzar aquest viatge que ràpidament es convertirà en tragèdia.


Opinió personal

És un anime que no decepciona; els primers capítols atrauen a l'espectador MOLT fàcilment i cap a la segona meitat de la serie escala en interès. Realment té un procés molt semblant a qualsevol altre anime "shonen bo", però té la característica especial que és una història molt ben pensada. El desenvolupament és immaculat, no hi ha cap error de guió, no hi ha res que pugui fer molestar l'espectador està tot correcte.
Té el desenvolupament que voldríem que tinguessin tots els animes, i és aquesta extrema perfecció el que el fa un anime obligatori de veure.
Per altra banda i per dir alguna cosa negativa d'aquest anime (sense fer spoiler), a causa de tenir un desenvolupament tan "normal" o "tipic" l'espectador més o menys es pot avançar a alguns esdeveniments.

Un història neta, ràpida, tancada i amb alguna sorpresa. És exactament el que esperem de qualsevol anime.

Re: Kanata no Astra

Publicat: 22 set. 2019, 13:34
Autor: manolini
Imatge

Ja vaig dir-ho en el tema ''anime temporada'' , però al començament em semblava una bona historia protagonitzada per personatges bastant cliches. El prota lider, la noia, el emo, el guapo, la tsundere, la loli , etc etc.... Pero tot i aixi t'engainxava MOLTISSIM pel misteri que tenia. Al poc temps començaven a donarte mes info dels personatges, les histories itot, i les diferents dificultats que es trobaven per l'espai i deixaves de veurels com ''els personatges cliche'' a veurels mes com persones, inclus a sentirte part de la tripulacio amb ells!
Un cop passat tot el ''proces de coinexer als intgrants'' PUM, LA TRAMA VA FER UN GIR BRUTAL I JA VA SER QUAN VA DEMOSTRAR SER UN DELS MILLORS ANIMES DE LA TEMPORADA (al menys per mi).
I parlant dl final sense fer spoilers.... Doncs A MI MHA SEMBLAT UN FINAL PERFECTE. Exactament com jo volia. Tot perfecte, no te errors aquest anime.
L'OPENING I EL ENDING SON MOLT BONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Una cosa que sempre recordaré d'aquest anime es com al final del episodi PASSAVEN COSES INTERESSANTS MENTRE COMENÇAVA A SONAR L'ENDING I BUAH S'EM POSAVA LA PELL DE GALLINA! jajaajaj :red:

ENDING

Text amagat.

OPENING

Text amagat.


ecomano molt aquest anime, tot i que els primers episodis potser no siguin gaire engainxosos per tothom, per com es desenvolupa. ES UNA PASSADA! Imatge

Imatge
Menció especial al Kanata, que no es fa pesat com a protagonista i es un AMOR DE PERSONA I HUSBANDO SUPREM.