Pàgina 1 de 1

Fukigen na Mononokean

Publicat: 31 març 2019, 00:46
Autor: UkiHana
Ja aneu acabant els animes d'aquesta temporada?? Jo ara he acabat de veure Fukigen na Mononokean Tsuzuki. Crec que el Shancks també la mirava, per si la vols comentar i tal i als altres... si cerqueu un anime lleuger i sobrenatural, aquest és el vostre!!

Imatge

Fukigen na MononokeanTítol: Fukigen na Mononokean (L'estranya Mononokean)
Basat en: manga de Wazawa Kiri
Primera temporada: Fukigen na Mononokean (Estiu 2016)
Segona temporada: Fukigen na Mononokean Tsuzuki (hivern 2019)
Estudi: Pierrot
Gènere: sobrenatural, slice of life
Capitols: dos animes de 13 capítols cadascun

Argument

Pels que no l'hagueu vist, Fukigen na Mononokean Tsuzuki és una segona temporada, la primera temporada es va emetre fa un o dos anys i es diu Fukigen na Mononokean, com el nom del manga. Les dues temporades són de 13 capítols cadascuna, així que us serà fàcil veure-la si us en fes ganes! Podeu mirar la primera per veure de què va la cosa i si us agrada anar-la seguint!

Fukigen na Mononokean tracta de dos estudiants d'institut que poden veure yokais, el Haruitsuki Abeno i el Hanae Ashiya. Els dos treballen a la Mononokean, una espècie de botiga a la qual s'adrecen els yokais per ser exorcitzats i enviats cap a l'inframón, cosa que proporciona un munt de bitxos estranys i kawaiis que ens faran viure moltes aventures.

La gràcia de l'anime a més dels yokais kawaiis és la contraposició del caràcter dels dos personatges principals. L'Abeno és l'amo de la Mononokean i és un paio malcarat i amb cara de pomes agres, mentre que el Hanae és un babau que es fa amb tothom i que tot li va bé.


Pel que fa a la segona temporada

(oju amb els spoilers a partir d'aquí):

Doncs no m'ha desagradat, i això que la primera temporada em va costar moltíssim acabar-la. Contràriament a la primera, que tota l'estona eren l'Ashiya i l'Abeno contant històries super random de yokai, aquesta ja ha presentat personatges nous que tenen un poc de chicha, ha mostrat poders i un poc del passat de l'Abeno (que curiosament està molt relacionat amb l'Ashiya, si és que al final tot serà part del pla de l'Aizen o alguna cosa així) i el seu passat amb l'Aoi.

I res, m'ha agradat que a la fi tot això tingui un poc més d'història i que no sigui caçar yokais tota l'estona. Personalment l'executiu (el dolent vaja) m'ha agradat bastant, hauria d'haver sortit molt més i repartir més canya al Hanae xD Però en general m'ha agradat molt, ha hagut molta acció, molts yokais -més interessants que la darrera temporada- el drama amb l'executiu, la intriga d'on sortia aquest famós Ashiya Sakae, l'Abeno col·lant-se per llegir documents secrets...

Sabeu què li falta a aquest anime? Una tercera temporada i saber més coses sobre l'Abeno... D'on surt aquest paio? Quasi que m'interessa molt més que saber coses sobre el Sakae...


Imatge

Si no sabeu si mirar-la o no... feu-ho pel moja!! Oi que és molt kawainós? :kawaii: