Uta no Prince-sama

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Segur que heu vist abans aquestes cares. Sí, potser no en sabeu el nom, però sabeu d’on us surten aquests husbandos. Aquest post té l’objectiu pur i dur que us mireu (o acabeu) aquest anime de tios buenos i sensualitat: Uta no Prince-sama!! Va per vosaltres: @Meina @Nafi @Yuri


Imatge

Uta no Prince-sama



-Nom: Uta no Prince-sama (Sí, sí, el príncep de la cançó. No es van matar gaire amb el nom)
-Gènere: Shojo, musical, romàntic i bishonen dels bons
-Tot va començar com un joc otome
-Té 4 temporades, un Ova i l’any que ve faran una peli. Per què? Perquè els husbandos fan pasta.
-Els seiyuus són unes putes estrelles de cap a peus i they must be protected and respected.


Argument:
La Haruka Nanami (una noia bleda de camp que viu amb la seva àvia, que té ebola als ulls i que només ha anat una vegada a la ciutat i es va marejar) entra en una elitista escola de música perquè el seu somni és convertir-se en compositora per al seu idol, el Hayato, un noi de cor pur i alegre.

A l’acadèmia Saotome, la Haruka trobarà els tios més buenorros del món. La Haruka i els buenorros sortiran de l’escola i entraran en el món dels idols professionals com al grup idol Starish, amb senpais buenorros, rivals buenorros, un professor travesti però que també està buenorro i Shining Saotome, que no està buenorro però és el PUTO AMO!


Imatge
Shining Saotome, the fucking boss (literalment, és que els dona feina, però també és el puto fucker de la vida)


Opinió personal

Per què he de veure la sèrie aquesta, Hana-senpai? A veure, els husbandos són un bon motiu, crec jo. L’argument no està massa elaborat però és graciós i divertit, passes una bona estona sense preocupacions mentre els veus enfrontar els seus problemes i et deixa com amb felicitat al cor i això està bé. No és que sigui un anime massa profund, però tots els personatges, al final (a la puta quarta temporada), evolucionen i sents com si haguessin crescut i és biutiful.

Però a part d’això, crec que el motiu principal són les cançons. Si us agrada el Love Live i els animes de música o idols en general, us encantarà Utapri! Tenen cançons que, de veritat, són boníssimes i que enganxen moltíssim i no les pots treure del teu cap però, què més dona! perquè són collonudes. Sí, l'argument no és la gran cosa, és simple i la prota és bleda, però els husbandos estan bons, canten molt bé i les cançons són l'hòstia. Són bons motius, no??

Imatge
Kawaii in the streets, senpai in the sheets <3


Opinió personal sincera sobre com mirar-la

La primera temporada us agradarà, és el típic anime col·legial amb música, amor i felicitat (i exàmens, però feliços). Sí, trobareu que la Haruka té una hòstia, però no us desgradarà perquè és inútil però mira, com a mínim sap fer música. Ara, sincerament, la segona temporada és molt dolenta. A la segona introdueixen un personatge nou i els rivals, mireu, no són aguantadors. Jo vaig estar com un any entre la segona temporada i la tercera perquè… és que la segona no em va agradar GENS i li vaig fer la creu (perdoneu-me husbandos). Bé, és la meva opinió, potser mireu la segona temporada i us encanta, però doneu-li l’oportunitat!!

I sincerament, la tercera temporada és MOLT BONA! Sí, haureu d’aguantar la segona per veure la tercera, però de veritat, val molt la pena. Per a mi, la tercera és la millor, la vaig devorar i en volia més i més i més!! I la quarta… la quarta és on A LA FI, els personatges comencen a evolucionar i, de veritat, com que ja els haureu agafat carinyo us encantarà! De veritat que us encantarà!!

DONEU-LI CANYAAAAAAAA!! :ilu:

Imatge
Avatar de l’usuari
Yuri
Porco Rosso
Porco Rosso
Ohayo minna!!
Entrades: 216
Membre des de: 02 maig 2018, 18:33
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 205 cops
Gràcies rebudes: 103 cops

Ets molt bona! hahahaha. Saps com vendre un producte. T'ho compro! He de dir que vaig començar la segona temporada i la vaig deixar a mitjes perquè no em va acabar de convèncer tot plegat. Però li donaré una oportunitat!
“Qui sap, qui sap, podria ser que...?”
Respon