Uta no Prince-sama, Shining Live

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge


La vostra salvació ha arribat. Vinc a posar color a les vostres vides, que sé que són prou sensuals, però sempre ho poden ser més. Agafeu el vostre mòbil, aneu a la Play Store (a mi també em costa trobar-la des que han canviat la icona, però no defalleixis) i descarrega't aquest meravellós joc que, a partir d'ara, donarà sentit a la teva vida: Uta no Prince-sama, Shining Live.

Descarrega-te'l i comença a jugar. Al principi et van guiant amb un tutorial i veureu com és motl senzill. Com es juga? Primer tries un buenorro que t'acompanyarà tota la vida i que et dirà coses boniques des del menú principal.


I bé, ara seriosament: és un joc de ritmes, com el Love Live o com Idolish7 o l'Enstars, molt simple: mentre sona una cançó vas picant els ritmes que et marquin depenent de la dificultat que hagis triat: fàcil, normal, difícil o pro. Com obtenir més punts? Tenint cartes més bones que aconseguireu a mesura que us vagin donant punts i pugueu fer invocacions. Com sempre, a l'Utapri, les UR són les cartes més bones (ara te'n regalen una només en començar!!), i després teniu les SR i les R (no hi ha SSR com al Love Live).

ImatgeEl joc també té la seva part d'història, com tots aquests tipus de joc


Per invocar personatges (s'invoquen a la secció "Photo") necessitareu 30 prismes que us van donant mentre jugueu (o 300 per invocar-ne 11 i amb una SR com a mínim). De la mateixa manera que a altres jocs, necessitareu tres equips, cada equip amb un atribut: blau, vermell o groc. Cada cançó té un atribut i si feu servir un equip amb només aquest atribut guanyareu molts més punts.

Els personatges es van fent forts i pujant de nivell a mesura que aneu jugant i també els puja el bond, el vincle que tens amb ells (i entre ells també) i quan major vincle, més frases de veu del menú principal es van desbloquejant. Quan acabes una cançó et donen gemmes en forma de lluna, estrella o sol i aquestes gemmes es poden fer servir per pujar l'skill dels personatges i els moments.


Com veieu es poden fer mil coses amb aquest joc, no us en cansareu! Perquè vegeu més o menys les cançons que podeu jugarar, aquí en teniu un tast:







I per si no heu jugat a les visual novel o heu vist l'anime, us deixo aquí el conjunt de husbandos que apareixen al joc (Són dos grups, Starish i Quartet Night)

Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Per si us heu animat a jugar, aquí teniu una petita guia: https://www.reddit.com/r/ShiningLive/co ... questions/



Com que la majoria suposo que veniu del LL, he vist que hi ha diferències, com ara que en aquest joc les cartes no s'idolitzen (és a dir, per fer-les més fortes no necessites dues cartes iguals), sinó que per fer-ho els hem de pujar completament les millores al "memory board" i es fa amb gemmes que et van donant mentre jugues (jo estic atascada perquè necessito gemmes tope de xungues que encara no m'han droppejat)

De totes maneres encara hi ha coses que no entenc, com quina diferència hi ha entre un full combo i un ultimate combo per això, si trobeu una guia millor, passeu-la plis (però és difícil perquè quasi tot el que hi ha són traduccions de quan el joc estava només en japonès)

I bé, per si jugueu i tal, el meu número d'amigu és el 782463829 ;)
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Jo ja m'hi he enganxat i per sort s'assembla bastant a LL sino aniria ben perduda. Ja t'he enviat una sol·licitud d'amistat sensualosa.

Jo pel poc que he jugat he deduit que full combo inclou "good" (cosa que a LL no existeix ja que un good et trenca el combo) i en canvi el ultimate combo deu ser combo sense goods, només perfects i greats. Té sentit, no?

I ara jo tinc una pregunta, de ue serveixen les caixetes marrons? Per què semblen tresors, per ara només en tinc dos, així que deuen servir per fer coses molt erótiques.

Per si algú més s'apunta al vici el meu ID és: 580039040
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

És un joc meravellós perquè et fa veure que una cosa de puta mare com un full combo és encara perfeccionable xDDD

Les caixes marrons són de l'evento de Sant Valentí! Només es poden jugar avui!!! El que has de fer és anar al banner de Sant Valentí que surt al Main (Shining Valentine 2018) i allà li dones el regal a l'idol (ell et dirà arigatou amb la seva veu sensual i després guanyaràs un banner). Només es pot donar un regal a cada idol, hauràs de canviar-lo per donar-li a un altre (idol-> entres a l'idol que vols i li dones a favorite i així el tindràs al menú principal). A mi no m'han bastat els regals per donar-li a tots :(

Per cert, només per avui es pot fer un scout especial per ser l'aniversari del Ren! Jo el vaig fer i la SR que em va sortir ja la tenia, així que l'he fusionat amb ell mateix i ara l'he pogut pujar fins al nivell 45 (les SR es veu que només es poden pujar fins a nivell 40). Crec que es pot fer això fins a 4 vegades... Així que, al final, no s'idiolitzen amb dues còpies però si les tens fas la carta més forta...
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

No sé si encara seguiu jugant (sinó, us recomano que ho feu i que comenceu a jugar-hi!) perquè demà hi haurà una gran actualització a la qual afegiran un munt de novetats!!

Imatge

1. Els moments (allò que augmentes la força de les cartes amb gemmes) d'algunes cartes seran més llargs, cosa que vol dir que podrem fer que les nostres cartes siguin més fortes.

2. Nou event: score batlle. Bàsicament com al love live, jugaràs tres cançons contra 5 oponents. Es podran adquirir les recompenses típiques i també stickers especials...

3. Crown Challenge: una altra manera de fer les cartes més fortes. Quan tinguem la carta amb els stats al màxim li podrem afegir una corona (no han explicat encara com anirà això, com s'aconseguiran i tal) amb un atribut (si la nostra carta té d'atribut Dance, li posarem una corona Dance perquè sigui encara més chetada).

4. Nous clips de veu: quant més interactuïs amb els idols, més clips de veu aniràs desbloquejant (això em va molt bé, que sóc una maniàtica que cada setmana canvia l'idol de la pantalla inicial perquè em canso de les mateixes frases xDD)

5. Posaran un anunci del joc durant tooot el mes a la tele japonesa (no sé si això ens afectarà gaire als gaijin, però ens ho anuncien com lo más, així que m'imagino que tindrem les mateixes possibilitats que els que juguen a la versió japonesa xD)

6. Scouts d'11 cartes GRATUÏTS. Amb això jo he mort. Durant 5 dies tendrem GRATIS scouts dels bons, dels d'11 cartes, que segurament tocaran cartes N de merda, però ja van bé per pujar skills i, qui sap, potser tenim sort i tot xDDD

7. Afegiran cançons per temps limitat: "Maji Love 1000%", "Maji Love 2000%", "Maji Love Revolutions", "Poison Kiss" i "Evolution Eve".


Animeu-vos a jugar ARA que hi ha l'scout GRATIS i podreu treure segurament unes quantes cartes bones!!!!
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs avui us porto... com aconseguir una UR en un evento!! Ara mateix hi ha la UR del Ranmaru i l'evento acaba de començar, així que segur que a la @Yuri i a la @Nafi us interessa!!

Com funcionen els eventos en l'Uta no Prince-sama, Shining Live??

Doncs aquí, contràriament al Love Live, només hi ha un tipus d'evento, que va per punts i per rànquing. Si vas jugant i aconsegueixes fer 220.000 punts obtindràs una UR per la cara. Són molts punts direu, com ho faig?

Us porto la guia màxima (i cutre) dels events de l'Uta no Prince-sama en diversos passos!!


AQUÍ VA UNA IMATGE DE HUSBANDOS SEXYS PERÒ SÓC A LA FEINA I NO LA PUC POSAR XDDDD
(us he dit que era una guia cutre)


1) El primer que has de tenir en compte és que has de crear un bon equip per aconseguir el màxim nombre de punts. Com es fa això?

-Has de posar el màxim d'UR al teu equip, a nivell màxim i, si pot ser, amb l'skill pujada. Jo recomano tenir tres equips, un per cada color: un blau amb totes les cartes blaves (si no teniu prou UR, amb SR blaves) i el mateix amb el groc i el vermell.

-Cada evento té un "atribut". Què vol dir això? Totes les cartes del joc poden ser dues coses: d'un color i un atribut. Els colors serveixen per fer equips de cartes amb el mateix color i, si fem una cançó vermella amb un equip on totes les cartes siguin vermelles, ens donaran molts més punts. Però no és només això sinó que als eventos (només als eventos, no quan jugues normal!) es té en compte l'atribut: si la carta és DANCE, CHARM o VOCAL.

Així doncs haureu de mirar quines cartes del vostre equip tenen l'atribut de l'evento (aquest evento és dance) i posar-ne tantes a l'equip com pugueu, especialment la central, la que fa de líder de l'equip. Per què? Perquè això us donarà bonus a les cançons!

*Hi ha gent que el que fa és fer-se un equip, un sol amb cartes de tots els colors, amb totes les cartes dance. He de dir que, amb la meva experiència, ho he provat de les dues maneres (3 equips amb cartes fortes o 1 sol equip amb l'atribut de l'event) i faig més punts amb els tres equips, perquè el bonus per color és bastant fort quan tens les cartes chetades. Si no teniu prou UR, intenteu-ho de les dues maneres, a veure com us donem més punts!


2) Ara que tenim els equips muntats, anem a jugar. L'evento va per rondes, cada ronda són 7 cançons, sempre les mateixes, que es van repetint. Heu de jugar al nivell on us sentiu més còmodes, però es recomana que sigui en hard o en pro. Si ho feu en hard no us donaran tants punts i haureu de jugar un poc més, però no passa res tampoc. Si us equivoqueu molt en pro, millor anar sobre segurs i jugar en hard.

-Aneu jugant l'evento tranquil·lament, fent els canvis a l'equip que siguin necessaris. Si us aneu fixant, cada vegada que jugueu una cançó us posa just després una pantalla informativa, amb el nom de la cançó, l'atribut i tal... Aquí podeu veure a sobre el nom de la cançó el bonus que té.

És a dir, quan anem jugant la ronda, cada cançó que anem avançant val més punts. Així, la primera cançó no té cap tipus de bonus, la segona té un 15%, la tercera un 25% i així anem pujant fins arribar a les dues darreres. La cançó que fa sis té un bonus del 75% i la darrera cançó del 90%, per tant, a aquestes cançons SÍ que haureu de fer servir SEMPRE el boost x3, perquè us doni encara MÉS punts. Si jugueu amb pro, així cada ronda són 275 punts d'energia.

Si aneu jugant veureu que cada ronda té un "objectiu" i que aquest objectiu només es pot acomplir si no jugueu amb auto. Els objectius poden ser fer 2400 perfects, aconseguir un full combo a 3 cançons o acabar 3 (o 4, ara no ho recordo) amb almenys el 90% d'energia. Si ho aconseguiu us donaran 450 punts extra, si no ho aconseguiu l'objectiu es renovarà quan canvieu de ronda. A més, cada vegada que us passeu una ronda us donen un extra de 500 punts d'energia.

*Si no teniu temps o el que sigui, es pot jugar en auto. Sí, perdreu potser 450 punts cada ronda, però jo m'he passat un evento sencer en auto i no va passar res xDD


3) D'acord, ara ja sabem com funciona l'evento però... com ho faig per aconseguir la UR?

-La resposta és simple: jugant molt. Quan millor equip tenguis, més punts faràs per ronda, i menys hauràs de jugar. Ara, per no gastar energia a lo loco, el millor és marcar-se un objectiu de 30.000 punts cada dia per així poder aconseguir la UR. Evidentment no tenim prou energia cada dia com per fer 30.000 punts, per això tenim l'energia que ens van donant a l'evento i la que ens donen per mirar la publicitat cada dia, així podem anar tirant sense gastar prismes (però acaba sent inevitable el darrer dia, tret que hagis anat molt alerta i hagis estat molt pendent que la barra d'energia no estigui mai plena)



Imatge biutiful que posaré més endavant quan no sigui al currele.


-I així és com s'aconsegueix la UR que et donen per l'evento, que només et donen una!! Si en vols dues o tres còpies per fer la carta més powerfull, aleshores ja hauràs de jugar molt més, sense aturar, i entrar al rànquing, que va per punts d'evento. Simplement és jugar, jugar i jugar, fins que et surti sang dels dits!!


Espero que us serveixi!!
Respon