Usagi Drop

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

USAGI DROP


Imatge

Detalls


Titol: Usagi Drop
Autor: Unita, Yumi
Gènere: Slice of Life, Josei
Estudi: Production I.G
Capítols: 1 Temporada de 11 capítols + 4 especials de uns 5 minuts cada un
Estrena: Dia 9 de Juliol de 2011

Argument


En Daikichi Kawachi és un home de 30 anys que treballa en una feina respectable, però que de l'altra forma es passeja sense vida. Quan el seu avi mor de sobte, torna a la casa de la família per respectar-los. En arribar a la casa, coneix a una misteriosa nena que es diu Rin, que per sorpresa d'en Daikichi és la filla il·legítima del seu avi!
La noia tímida es considera una vergonya per a la família i es troba abandonada pels parents del seu pare, que es neguen a cuidar-la després de la seva mort. Daikichi, enfadat per la seva fredor cap a la Rin, anuncia que l’acollirà, malgrat que és un home jove i solter sense experiència prèvia amb infants.
Usagi Drop és la història d'el viatge de Daikichi a través de la paternitat mentre cria a la Rin amb la seva naturalesa gentil i afectuosa, així com una exploració de la calidesa i la interdependència que són al cor d'una família feliç i unida.

Imatge

Opening i Ending

Text amagat.
OPENING:

ENDING:

Opinió Personal

Text amagat.
En un principi l'estil de dibuix no em feia gaire el pes però després de un parell de capítols m'ha començat a agradar com de bé queda amb l'estil de l'anime, la historia no és res enrevessat ni apoteòsica, però encara així m'ha enganxat i encara ara que he acabat la serie m'agradaria veure més i més del dia a dia de la Rin i el Daikichi, així que possiblement em llegeixi el manga. En quant als 4 especials són capítols super cutes i molt curts així que és 100% worth veure'ls.
En general és un anime curt que es pot disfrutar un cap de setmana o un dia que no tingueu res a fer i que segur que més de un somriure us dibuixarà a la cara ;)

Imatge
Imatge
Respon