Una nit de tempesta (Arashi no yoru ni)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 844
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 638 cops
Gràcies rebudes: 543 cops

Una nit de tempesta


Imatge

Fitxa tècnica

  • Títol original: Arashi no yoru ni
  • Autor original: Yuuichi Kimura
  • Gènere: Aventura, comèdia, drama, fantasia
  • Estudi: Group TAC
  • Durada: 1 h 47 minuts
  • Any: 2005
  • En català? Sí (subtitulat, Dragon no Fansub)

Argument


Imatge

Una nit, en Mei, una cabra, s'aixopluga en un antic paller en veure's sorprès per una tempesta. Entre la foscor, descobreix que hi ha algú altre refugiat al paller. No es poden veure ni ensumar, però parlen entre ells i com que sembla que tenen força coses en comú, acaben fent amistat. Tots dos decideixen tornar-se a trobar l'endemà, davant del paller. Però en arribar-hi, en Mei descobreix que en Gabu, el seu nou amic, és en realitat un llop!
Tot i ser enemics naturals, en Mei i en Gabu pensen que l'amistat val més que tot això, i es continuen reunint en secret. Però quan el ramat de cabres i la llopada ho descobreixen, les coses es compliquen...

Tràiler


És el millor que he trobat, disculpeu la mala qualitat:



Opinió personal


(No hi ha spoilers importants.)

L'altre dia parlàvem de yaoi encobert i em va venir al cap aquest film... El vaig acabar remirant i em va sorprendre molt que no tingués cap comentari a Tadaima! I més, considerant que va de cabres i llops! :nopotser:

Doncs bé, la història en si em sembla preciosa, sobretot pel missatge de "la veritable amistat supera qualsevol obstacle". El desenvolupament del film em sembla l'adequat i a nivell artístic i d'animació no en tinc cap queixa, és molt bonic i l'animació és correcta (potser en algun pla abusa una mica del 3D en alguns fons). Musicalment també molt correcte tot.

Però com deia al principi, penso que és un encobriment d'una història yaoi, dissimulat perquè són animals i perquè és "amistat". Però a mi no m'enganyen.

En resum, que és una història preciosa i ben portada. És un dels meus films preferits d'anime i evidentment us el recomano moltíssim, 10/10! A més, el podeu veure subtitulat en català i tot, gràcies a la gent de Dragon no Fansub!

Imatge
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Respon